Jump to content

Rješavanje spora između fizičke osobe i firme sporazumom


Concept

Preporučene objave

Prije 10 mjeseci sam otišao na zahvat presađivanja kose u Bosnu i pružena usluga nije bila u skladu s očekivanom kvalitetom. 

Nakon niza bezuspješnih apela prema pružatelju usluga i ignoriranja s njihove strane, ostavio sam negativnu recenziju na internetu koja je nakon objave bila pogledana više tisuća puta. 

Nastavno na to, pružatelj usluge je vrlo brzo stupio u kontakt samnom te ponudio "popravak" koji sam ja zbog narušenog povjerenja odbio, te sam rekao da za mene jedino što "igra" je financijska kompenzacija jer ću popravak napraviti drugdje.

Na kraju je pružatelj usluge prihvatio uz uvjet da potpišem dokument u kojem se obvezujem da ću recenziju ukloniti i neću poduzimati bilo kakve pravne radnje niti ostavljati negativne recenzije u budućnosti.

Poslali su mi dokument u privitku. IZJAVA.docx

Ja sam im u odgovoru (koji u ovom trenutku nisam još poslao) tražio da izjava bude na memorandumu firme, kao i da bude potpisana obostrano (s moje strane i sa strane odgovorne osobe) te da se navede iznos kompenzacije. Odgovor također u privitku odgovor_na_izjavu.docx

 

Zanimaju me koji su pravni rizici potpisivanja takvog dokumenta? Dal je nešto u mom odgovoru s čime bi se mogao dovesti u bilo kakav pravni rizik? 

Hvala unaprijed svima na savjetima i odgovorima. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • Borbena7 je promijenio naziv u Rješavanje spora između fizičke osobe i firme sporazumom

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija