Jump to content

Parking u krugu škole


Zero Cool

Preporučene objave

Pozdrav svima,

 

U pitanju je parking u krugu osnovne škole, na čiji je ulaz škola postavila vrata koja se otvaraju/zatvaraju pomoću motora te ih nije moguće ručno otvoriti/zatvoriti. Istovremeno uokolo škole ima relativno malo parkinga, koji je uvijek popunjen za vrijeme trajanja nekih aktivnosti u školi.

Škola iznajmljuje školsku dvoranu sportskim klubovima, pa je za vrijeme treninga uvijek kaos sa parkingom (posebno kada je loše vrijeme). Razlog zbog koje pišem ovaj post je taj što netko iz škole vrlo često zatvara vrata od parkinga pa nije moguće izaći iz parkinga (niti ući, ali recimo da je to manji problem). Radi se većinom o kasnim popodnevnim satima 19h na dalje kada nema učitelja niti potrebe za parkingom s njihove strane. Bitno je napomenuti da taj dio parkinga nema nikakvu tablu napomenu da se radi o privatnom parkingu, parkingu za učitelje i sl. 

Zanima me:

1. Da li škola smije postavljati rampe/vrata na parking?

2. Tko definira pravo da učitelji/profesori imaju rezerviran parking i da li u tome slučaju mora stajati jasna obavijest na ulasku u parking?

3. Da li škola smije braniti odlazak sa parkinga, posebno roditeljima koji dovezli djecu na trening u dvoranu koju su iznajmili?

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija