Jump to content

Hitno!!!


anonimno

Preporučene objave

Prekršajno sam kažnjen za remećenje javnog reda i mira sa sa novčanom kaznom u iznosu od180 kuna. Međutim istu nisam platio, pa mi je došao poziv da odmah olatim ili da potpišem izjavu za zamjenu za rad za o.d. ili će se ista zamjeniti radom za opće dobro. Međutim dobio sam ponovo poziv da odmah platim kaznu ili će se ista zamjeniti za tri dana zatvora. Zanima me da li mi mogu zamjeniti novčanu kaznu za kaznu zatvora ako 1 dan zatvora iznosi 300,00 kn, a što sam saznao na ovom forumu????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

niste dobro shvatili......novčana kazna u iznosu od 180,00 kn zamijenit će se mjerom zatvora u trajanju od tri dana (računajući svakih započetih 300,00 kn kao jedan dan zatvora). Temeljem čl. 45. zakona o prekršajima, najmanja mjera zatvora NE MOŽE BITI KRAĆA OD TRI DANA, niti duža od trideset dana......slijedom toga sud će donijet rješenje o zamjeni novčane kazne u trajanju od tri dana.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija