Jump to content

J.T.D. pitanje


anonimno

Preporučene objave

Ako dvije ili vise pravnih osoba osnivaju jtd, da li se taj novi pravni subjekt moze predstavljati kao da su se osnivaci ujedinili, npr, na javnom natjecaju, u smislu opreme i referenci - mislim, da li taj jtd koji je pravna osoba za sebe i jedan ugovarac - moze izjaviti na natjecaju da ima svu opremu koju imaju svi osnivaci zajedno i sve reference koje imaju osnivaci pojedinacno pa da se to onda sa strane investitora tumaci kao da je to oprema i reference jedne "firme" ?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 tjedna kasnije...

Hmm, to mi se čini kao jedini način na koji zadovoljiti formu na natječaju kod kojeg "nisu dozvoljene zajedničke ponude" a svaki od osnivača pojedinačno nisu dovoljno "veliki" po drugim kriterijima, međutim, u ovom obliku nadam se da taj novi jtd može izjaviti "kako raspolaže" (namjerno ne kažem kako ima zaposlen taj broj ljudi) određenim brojem ljudi i opreme koji zadovoljavaju kriterij veličine, a kriterij "ne-zajedničke" ponude zadovoljava sa jtd-om. O tome se radi, i to mi se čini kao jedini mogući izlaz u takvom slučaju, budući da fuzija tvrtki nije prihvatljiva opcija.

 

Pozdrav,

Dražen

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija