Jump to content

fiktivan kupoprodajni ugovor


anonimno

Preporučene objave

Pozdrav svim posjetiteljima foruma!

 

Moji su roditelji 91god posudili od zelenasa R. Z.

30 000 DM sa 10% mj. kamata. U ugovoru je to preinaceno na 50 000 glavnice i 3% kam.Trebalo im je za uredjene lokala i vjerovali su da ce moci vratiti. dosao je rat, posao je stao i rate nisu placane. Dolazi do preinake ugovora, glavnica je povecana na 70 000. Nakon neredovitih placanja i naraslog duga od 85 000 DM lihvar trazi cijeli iznos odjednom ili mogucnost dizanja kredita u Banci na lihvarovo ime uz pomoc fiktivnog kupo.prod ugovora. Po isplati novca na rc. moga oca istog dana otac podize 50 000 DM i vraca lihvaru iznos pologa potrebnog za kredit. Srecom u banci nije bilo vise novaca toga dana pa je moj otac dao punomoc kojom je lihvar podigao ostatak novaca sa ocevog racuna..vidi se po potpisu na isplatnici.

Moj otac nastavlja isplacivati rate kredita i salje novce na privatni lihvarov rc. On to tada uplacuje u banku.Jedno su vrijeme i roditelji direktno uplacivali u banku.kredit je prebijen pologom i zatvoren.Skinuta je hipoteka i ja sa ocem sklapam Ugovor o dosmrtnom uzdrzavanju. Restoran mi je bio darovan prije.O fiktivnom kupoprodajn. ugovoru nisam imala pojima..E sada nas taj isti lihvar tuzi da je to njegovo i pokazuje Kupoprodajni ugovor i izvod iz Banke da je on uplatio na rc. moga oca cijenu ugovora.Ima li on kakve sanse dobit spor?

Ima li tko slicnih iskustava?

:-?:-?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija