Jump to content

Šta da se radi-molim savjet


anonimno

Preporučene objave

moj otac ima 73g, iza pokojne majke smo imovinu u ostavinskom postupku riješili tako da on ima 3/4 kuće u kojoj on sad živi sam , a ja pravo na 1/4 i to je ok, međutim upoznao je jednu gospođu 15g mlađu i poludio za njom. Ona mu je zavrtjela mozak i zavadila ga sa mnom i mojom obitelji-izrežirala da ga ja jedina kćerka želim otrovati, strpati u ludnicu i slične stvari. on odbija svaki kontakt sa nama, kad dođemo kod njega, živi 200 km daleko od nas napada nas i hoće policiju na nas jer ga uznemiravamo u njegovoj sreći sa tom gospođom-trenutno žive odvojeno ali je jednom u svađi izjavio da će se on sa njom tajno vjenčati i živjeti gdje on hoće i kako hoće. nju ne zanima on kao osoba nego kao financijer, što on u svojoj obmanjenoj glavi ne može shvatiti.Konkretno pitanje: kakva su njezina prava ako se tajno vjenčaju i nakon koliko vremena ona ima ikakva prava ne njegovu imovinu ukoliko joj ništa on ne pokloni i potpiše a kakva su moja prava kao jedinog djeteta i jedinog nasljednika za sada da li i kome se može nju prijaviti za obmanu mog oca i napad na integritet moje obitelji i laži i koji je postupak najbolji da uopće mogu s njim porazgovarati ili predati stvar na centar za socijalni rad, napominjem da nisam spremna na neke sudske procese zbog osobne financijske situacije i financijskog stanja moje obitelji ( 2 djece i bolestan muž ) ili da jednostavno dignem ruke od svega i toj gospođi prepustim čerupanje ostatka imovine što su moji roditelji stjecali 47 god zajedno i dozvolim da se mojoj obitelji smije iza leđa cijeli život jer ona živi u našem mjestu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ako dođe do sklapanja braka, gospođa automatski odmah postaje ravnopravna nasljednica u I. nasljednom redu zajedno s vama.

Uz to još će imati pravo na bračnu stečevinu na imovini kou će zajedničkim prihodima steči za vrijeme trajanja braka.

Isto je i ako oni žive u izvanbračnoj zajednici minimalno 3 godine.

Za sad ste vi jedini nasljednik oca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija