Jump to content

Kome se obratiti u vezi dobijanja stipendije sportasa iz Vukovara?


anonimno

Preporučene objave

Naime radi se o djeci u dobi od 11-14 g koji su izvrsni sportasi. Svaki dan smo kontaktirali i dobroo sam ih upoznao draga djeca koja imaju sanse i vidim im buducnost u sportu. Zive u srednje teskim materijalnim uvjetima i ja bih umjesto njih poslao zamolbu samo ne znam kome se obratiti? Ako ne postoji mogucnost u Vukovaru da li ima neka bliza sredina - grad koja daje stipendije? :thumbs:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pa upravo se prvo trebate raspitati da li se takva stipendija uopće dodjeljuje u Vukovaru. Postoje općinska, gradska, županijska i državna stipendija, ali ih ne dodjeljuju svi, i ako ih dodjeljuju, dodjeljuju ih najčešće studentima za fakultetsko obrazovanje (kao što je slučaj u mojoj općini). Inače za pitanje stipendija je zadužen Odjel za društvene djelatnosti svake općine ili grada, a na razini države Ministarstvo obrazovanja, znanosti i športa. Predlažem Vam da krenete s telefonskim pozivima prema tim Odjelima, a ako se nešto može napraviti oni će Vam reći što i kako.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija