Jump to content

Molim vas preporuku za odvjetnika HITNO


anonimno

Preporučene objave

danas sam primila rješenje o ovrsi na primanja zbog neplačenog duga za mirovinsko i zdravstveno osiguranje za obrt koji sam ugasila 2001 godine.Novaca za platiti dug nemam jer sam samohrani roditelj i ako mi krenu skidati plaču mogu se odmah ubiti.Molim vas da mi prepuručite odvjetnika koji je dobar i ne preskup kako bih mogla potražiti pomoć da nađemo rješenje za problem.

Unaprijed se zahvaljujem.... :-(

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poštovana gospođo,

 

na ovom forumu Vam nitko ne može i ne smije predložiti konkretnog odvjetnika jer bi to bilo u suprotnosti sa pravilima ovog foruma. Nemojte se ljutiti, pročitajte pravila, vidjet ćete o čemu je riječ. Sve da Vam netko i savjetuje kojeg odvjetnika, moderatori će to izbrisati sukladno pravilima.

 

Prijedlog : na Vaše pitanje možete na neki način i sami naći dio potrebnog odgovora, poigrajte se malo sa tražilicom ovog foruma, vidjet ćete da je bilo mnogo govora o ovoj temi.

 

Jedna od osnovnih stvari koju morate napraviti jest da osobno kontaktirate sa onima koji Vam "prijete" ovrhom, da odete kod njih i zamolite za dogovor koji ćete poštivati. Vjerojatno ćete morati napraviti nekakav dopis sa objašnjenjem svoje situacije, ali ćete morati i predložiti način na koji mislite riješiti dug.

 

Napisali ste da ste dobili Rješenje o ovrsi. Međutim, pročitajte to rješenje još jednom. Sigurno su Vam dani neki rokovi i/ili mogućnost prigovora ili žalbe. Međutim, najbolje bi bilo da se javite onima (pravne službe) koji sa Vam rješenje i poslali. Samo oni mogu promijeniti neke stvari.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija