Jump to content

Download zakona


mika8

Preporučene objave

Sad sam probao i download propisa zaista ne radi. Najvjerojatnije neka neželjena i neočekivana posljedica prošlotjedne bitke da se na svaki način zaštitimo od stotina spamova koji su uletali u forume. Pogledat ću, i nadam se danas, otkloniti situaciju.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

 

Download zakona je opet u funkciji.

 

Kao što sam i pretpostavljao, privremena nemogućnost pristupanja zakonima bila je jedna od nepredviđenih posljedica traženja načina zaštite od spam poruka.

 

Kako bi u skorom vremenu rado dopunili sekciju s proćišćenim tekstovima zakona, koristim ovu temu kao izvrsnu priliku da pozovemo sve posjetitelje foruma da nam napišu koji bi im sve zakoni u pročiščenom obliku trebali.

 

Napišite nam one zakone koji vam konkretno trebaju i to baš u pročišćenoj verziji, po mogućnosti poredane po važnosti za vas. Tako ćemo lako moći vidjeti koji su tekstovi zakona vama važni i prioritetni.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ok, hvala.

 

Ja, eto, navodim svoje mišljenje, odnosno paušalno odgovaram na prethodni post.

Mislim da korisnicima ovog portala uglavnom trebaju zakoni koji su potrebni za polaganje pravosudnog ispita, obzirom da isti obuhvaća gro osnovnih propisa u RH.

Meni bi definitvno bili najinteresantniji oni koji su doživjeli više izmjena i dopuna, obzirom da se ostale može jednostavno skinuti sa NN.

 

I moram pohvaliti korekt. hr za pročišćene tekstove uz mogućnost dana besplatne registracije (iako traže JMBG?), što je dovoljno za pretražiti i preuzeti potrebne propise.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...
  • 2 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija