Jump to content

gg


cheGuevara

Preporučene objave

Varijanta 1:

To što se nisu predstavili neće kazati na sudu, već će reći da si dragovoljno predao. Za 0.5 će reći da su izvagali i tu ćeš vjerojatno dobiti uvjetnu ma što ti pričao. To ti neće donijeti na suđenju (drogu), već je to davno otišlo u Zagreb na vještačenje gdje će se utvrditi količina i vrsta droge. Sve da je i manja količina, speed se smatra teškom drogom i takve prijave se ne odbacuju u pravilu. Dakle "kazneni dosje" ćeš imati.

 

Možda dobiješ i novčanu kaznu i na Prekršajnom sudu i na Općinskom sudu (dakle bez uvjetne presude).

Odvjetnik ti može pomoći, ali i odnemoći svojim troškovima 500- 2000 kuna (okvirno- može biti i više).

 

Glede uvrede Republike Hrvatske da je fašistička:

 

1.Da je država uistinu fašistička vjerojatno bi zbog droge bio streljan (nemoj me krivo shvatiti da sam ja za to).

2.Počinili ste kazneno djelo Povreda ugleda Republike Hrvatske iz čl.151. Kaznenog zakona.

 

Dakle vi lagano već sebi pravite dosje, a ljutite se na sve oko sebe. Nisu vam policajci stavili drogu, a vlast u RH nisu izglasali fašisti (možda samo poneki) :-D

 

Nemojte se ljutiti na moje objede. Pokušao sam objasniti situaciju da vas pripremim

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

I nemozes reci da nije amfetamin jer droga nakon zapljene ide u centar za kriminalisticka vjestacenja koji nalaz dostavlja državnom odvjetnistvu a posto u tom smecu koje si smrkao ima sigurno velika kolicina kako ti kazes speeda krivnja ce ti biti dokazana.

 

Sto se tice objeda da je drzava fasisticka mislim da stvarno grijesis dusu , a zasto to mi ti se neda sada objasnavati.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Udario tebi speed u glavu, postupanje policije možda nije bilo u skladu sa Zakonom o policiji i na to imaš pravo staviti prigovor, a za ovo drugo već si dobio odgovor. Bolje razmišlja da se kloniš klinaca, jer djeca ne znaju što je brašno, a što speed. Naravno na sudu obavezno spomeni da su isto pošmrkali policajci, to ti garant ide u prilog.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jednom kada te uhvate sa drogom imaš veće šanse da te opet uhvate sa drogom jer sada imaš dosje.

sam kažeš da 2-3 puta ideš na partye, pa vjerovatno 2-3 puta činiš kazneno djelo i prekršaje vezane za drogu, i mislim da će te opat uhvatiti.

pogledaj malo kako djeluje speed na mozak pa možda prestaneš sa time. imam neke poznanike koji su "izgorili" od toga, a nisu probali ništa osim speeda i trave.

radije popij 3-4 red bula uz duple kave , djeluje isto ali sa manje posljedica.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nisam mislio pametovati o učinku droge, ili učinku masnog odojka na organizam. Sve ima štetne učinke pa tako i kava, bomboni ....................

Vjerovatno su svi ovisnici krenuli sa nekoliko "brzanja" godišnje pa su završili tu gdje jesu. Isto tako je istina da sigurno neće svatko tko proba ili konzumira drogu postati narkoman. Moj savjet je bio da može postići slučan učinak speedu sa red bulok i kavom, a nije kažnjivo i ilegalno.

Na kraju mislim da su suci dovoljno pametni da ne trpaju zatvore sa osobama koje su zatečene sa crtom speeda ili jointom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Nisi mislio, ali jesi..

a kljucna recenica u tvojoj drugoj recenici je ''vjerojatno'' sto implicira da nemas pojma o cemu pricas, i daj me molim te prosvjetli gdje je to di ovisnici zvrše, zvuči uzbudljivo, a ti tako puno znaš!

 

a sad,

kako se može tolerirat ponašanje policije kakvo je proživio autor teme, tj. kako on (teoretski) može dokazat da je imao malo droge a na sudu se pojavi veca kolicina ili nesto tome slicno.

kako se malen, običan građanin, može usprotiviti čistom dobru koji izlazi iz zlatnih usta naših odanih policijskih službenika?

molio bih da izbacite ironiju iz mog posta i date neki koristan savjet/članak/zakon..

puno hvala!

:-)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. Ono vjerovatno znači da nitko do sada nije završio u zatvoru zbog jedne crte speeda, osim ako nije "pod uvjetom". Također to znači da nije počinio neki drugi oblik kaznenog djela iz čl.173. a to su st.2,3,6... Ono znači da većina ovisnika nije krenula sa povremenim konzumiranjem droge, pa su postali ovisnici, iako postoji mali broj ovisnika koji je "iz prve" krenula sa intravenoznim konzumiranjem heroina te su postali ovisnici !!!

2. Ovisnici završavaju gdje ćeš završiti i ti :-P Pročitaj koju knjigu o izlječenju ovisnika, načinu vođenja statističkih podataka pa će ti biti jasno da od 100 ovisnika nakon liječenja, i nakon 10-tak godina njih 90 su ponovno ovisnici. A statistiku vodi svako na svoj način, i to ti je otprilike, bio je kod nas i mi smo ga izliječili. Već 3 godine se ne drogira.??!! A nakon toga neznamo, jer ne vodimo takvu statistiku.

3. Ako je autor povrijeđen od strane policajaca, može se žaliti, a o načinu žalbe već se 100 puta pisalo na Legalisu

4. Koliko ljudi u hrvatskoj zna uočiti razliku između 0,5 i 0,05 gram. Isto je dali je imao 0,05 ili 0,5 grama. Točna količina droge se mjeri u Centru za kriminalistička vještačenja "Ivan Vučetić", a ono što oduzme i konstatira policajac je orjentaciono, ali pravno valjano.

5. Koristan savjet je ne drži drogu kod sebe :-P:-(

6. Neki korisniji savjet kako izbjeći odgovornost za počinjeno kazneno djelo :-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P , i da znam nebih ga naveo ljudima koji su uhvaćeni sa drogom. Na taj način to sigurno nebi bila usluga!!!!

P.S. Neću više odgovarati "čudo bozje" niti raspravljati na ovaj način !

:-P

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija