Jump to content

Zastara odštetnog zahtjeva


asdfg

Preporučene objave

Imao sam prometnu nezgodu u kojoj sam ja oštećenik i sad pokušavam isposlovati odštetu od osiguravajućeg društva, međutim, to se već razvuklo na nekoliko mjeseci, i čini mi se da oni namjerno zavlače stalno izmišljajući neke nove gluposti.

 

Zanima me postoji li zastara potraživanja odštete? Mogu li to oni stalno razvlačiti i onda mi na kraju reći da više nemam pravo na odštetu? Odštetni zahtjev sam im poslao.

 

Osim toga, osiguravajuće društvo je napravilo niz proceduralnih pogrešaka od toga da je prvi odštetni zahtjev potpisao počinitelj umjesto mene, pa da fotografiranje počiniteljevog vozila nije izvršio službeni procjenitelj, nego službenik društva etc, a sad mi govore i da nemaju izjavu krivnje počinitelja. Pitam se što smo onda radili u tom društvu nakon saobraćajke?

 

Moja greška je što smo to sve rješavali bez policije, jer nije bila velika materijalna šteta, meni nije bilo ništa (osim malo uzdrmanosti), a i počinitelj je odmah rekao da je on kriv i odvezao me u to osig. društvo da sve to riješimo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

S obzirom kakve su propuste napravili, nekako sumnjam da im je u cilju da ih tužim, iako bih im to mogao napomenuti kad ih po devet milijunti put nazovem. Da su neki veliki novci u pitanju, ajde, ne bih se čudio što odugovlače.

 

Trenutno postoje dva problema: prvi su te fotografije koje su obrisane, a nemoguće je napraviti rekonstrukciju zbog toga što je vlasnik u međuvremenu prodao auto kojimi je izletio. Drugi je nedostupnost počinitelja. Zvali su ga (tako su mi barem rekli) i on je rekao da će doći potpisati tu izjavu o krivnji, ali nikako da se pojavi.

 

Izgleda da ću ja morati ići obavljati njihov posao na kraju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija