Jump to content

Ovrha nakon 23 godine?Hitno!!


zvjezdana

Preporučene objave

1984-te godine donesena je pravomoćna presuda kojom je naložena ovrha( rušenje betonskog zida te povratak na prijašnje stanje tj "suhozida").Kako bi se ona zaustavila te iste godine moja pokojna majka je pokrenula novu parnicu radi zaštite svog suvlasništva( budući da je prvom odlučeno da je postojao dogovor između mog oca i susjeda glede spornog zida),koja još traje.Molim Vas odgovor na pitanje da li i nakon 23 godine još postoji opasnost od ovrhe ili ne?

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ne bi se slozio sa kolegom, ovrha je ovrha i ukoliko se od ovrhe nije odustalo, ovrha je jos uvijek vazeca.

 

Vasa duznost je bila da postupite kako Vam je receno i postujete odluku suda i za to nemate nikave isprike. Zasto ovrha nije prisilno izvrsena, to je drugo pitanje, vjerovatno imate susjeda koji Vas zeli i dalje za susjeda.

 

Za vise mi morate dati vise detalja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zahvaljujem se ucenom kolegi, a Vama nauk da se pokusate sporazumno dogovoriti sa suvlasnikom ... (sto ste mogli do sada puno puta uraditi), te zatraziti da odustane od ovrhe.

 

Ovako, nakon 23 godine mislim da bi Vas suvlasnik trebao sa ovrhom na policiju, ugovoriti sa njima vrijeme, pa provaliti u posjed i plijeniti do vrijednosti ovrhe ... Ili ici kroz mnogo duzi, ali manje bolan proces blokiranja bankovnih racuna.

 

Vama nitko ne uskracuje pravo da ipak pokrenete i vodite gradjanski spor na istu temu, ali ovrhu ne mozete izbjeci.

 

Mozda bi bilo dobro da se obratite strucnom licu koji Vam moze pomoci da postignjete prihvatljiv dogovor sa suvlasniokom, te Vam pomogne da suvlasnik odustane od izvrsenja ovrhe i izjavi na sudu da odustaje od izvrsenja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija