anonimno objavljeno: 9. lipanj 2005. Dijeli objavljeno: 9. lipanj 2005. DOBIO SAM RIJEŠENJE ZA KAZNU PREKORAĆENJA BRZINE,SLIKANO MULTANOVOM IMAM ROK 8 DANA ZA ŽALBU . KAKO NAPISATI ŽALBU A DA MI USPIJE NA SUDU. IMAM KAZNU 500 KN + 110 KN. NAJGORE STO SAM PRIZNAO U PROMETNOJ POLICIJI I POTPISAO DA SAM JA UPRAVLJAO VOZILOM . POMOZITE MI MOLIM VAS !!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anonimno odgovoreno: 9. lipanj 2005. Autor Dijeli odgovoreno: 9. lipanj 2005. NAJGORE STO SAM PRIZNAO U PROMETNOJ POLICIJI I POTPISAO DA SAM JA UPRAVLJAO VOZILOM Nije to najgore... Najgore je što ste vozili do 30 km na sat više nego je bilo dopušteno.. Ali, dobili ste vjerovatno prekršajni nalog i na njega možete uložiti PRIGOVOR. Kako izgleda prigovor i ostalo o tome što vas muči - hoćete li uspjeti, što bude nakon njegova ulaganja , kako izvući zastaru - možete naći u starijim postovima.. (da se ne ponavljamo stalno) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.