Jump to content

kad se frajer dere na zenu na cesti


murbella

Preporučene objave

Dakle, danas se zamnom vozio na pol metra razmaka jedan ogromni Hyundai, reg. ZG 9760DG. Pred semaforom sam usporila a onda i zakocila, nakon cega se on zabio u moje (mog auta) dupe. Izisla sam van a on se poceo drati "kurvo!! kurvoooo!!!" i tako nekoliko puta, pred svojim desetgodisnjim djetetom. Uzvratila sam prilicno neustrasivo "da, nabij mi se na dupe" na sto mi je on pred tim istim svojim djetetom rekao da ce mi se "nabit u p..". Bi li vi cekali policiju s takvim ...? Nisam ni ja. Njegovom autu nije nista jer je tenk, mom nije skoro nista. Ali preko kurve i nabijanja u mene ne bih htjela prijeci. Sto mogu uciniti? Zahvaljujem. Mail je lala001002@yahoo.com

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

a možete ga tužiti za maltretiranje ako imate svjedoka, ovako je vaša riječ protiv njegove, a nekako ne vjerujem da bi njegovo dijete svjedočilo u vašu korist. ili za nanošenje duševne boli, klevetanja (pretpostavljam da niste kurva... :-)) Po mom mišljenju ste trebali odmah reagirati, ne vjerujem da ćete naknadno nešto postići, iako ne mora biti. Nisam stručnjak.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

1. Radi se o klasičnom remećenju javnog reda i mira, i to članak 6 ili može biti i članak 13.

Odite na policiju i prijavite događaj.

2. Ako vozilo ima oštečenja onda je to i prometna nesreća koju je vjerovatno on skrivio. To je još jedna prijava protiv "mačo lika".

3. postoji i prekršaj nad malodobnim djetetom a za to su kazne paprene. Za to bi trebalo izvijestiti CZS.

 

SVE U SVEMU PRIJAVITE DEBILA !!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nedavno se legica umješala u takvu situaciju.. pokupilia ženu u auto, kolica u gepek, pravac u policiju. Zapisala broj od tog "izuzetnog gospodina sa osebujnim vokabularom"..uglavnom da ne duljim, nisu bili presretni sa prijavom..bilo je pitanja da li je ona možda isprovocirala čovjeka...Malo sam razočarana sa takvim stavom, ali smatram da se takve nadobudne dobacivače obvezno treba prijaviti :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

biston je napisao:

Najbolje je u autu držati bejzbol palicu za takve slučajeve. To je u posljednje vrijeme vrlo tražen sportski rekvizit. :-D

 

A zasto se na tome zaustaviti?

Palica je prikladna za vlasnike ili korisnike manjih osobnih automobila, automobila s ugradjenom autosjedalicom za djecu ili mopeda.

 

Za sve ostale su mogucnosti izbora neogranicene. Ukoliko u prtljaznom prostoru nemate spremnik za plin, povezite (pa ionako se vozite, ne?) poluautomatske puske ili najbolje zolju. Ima i ona skracena.

 

Vlasnici SUV-a ili mini kombija ce sigurno biti odusevljeni mogucnoscu da u prometu sudjeluju osigurani VBR-om ili srodnim naoruzanjem. U slucaju da na krovu imate krovne nosace, pricvrstite raketni bacac na njih i ostaje vam slobodan prtljazni prostor a vecini sudionika u prometu saljete vrlo jasnu poruku: meni je zeleno, debilu!!!

 

:policajac::raspa::pila:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici

    No members to show



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija