Shiloh objavljeno: 13. listopad 2007. objavljeno: 13. listopad 2007. .... kakva je Brežanski iz GP-a? O njoj ima jako malo komentara, netko tko je odgovarao kod nje ili je slušao????? Koliko tolerira neznanje i tolerira li ga uopće? Citiraj
mk odgovoreno: 13. listopad 2007. odgovoreno: 13. listopad 2007. Isto bi i ja molio za GP-Lovrić? Dal tolerira neznanje i koliko? Molim Vas,hitno je! Citiraj
milja odgovoreno: 13. listopad 2007. odgovoreno: 13. listopad 2007. Ja sam imala Brežanski u komisiji.......mene je malo živcirala jer ti ne dopušta da dovršiš rečenicu...ona umjesto tebe odgovara...nije zahtjevan i ne cjepidlači........pita štetu, od ugovora samo zakup i kupoprodaju...trgovačko jako malo....stečaj uopće ne.....sva su ti pitanja objavljena na Legalisu!!! Sretno! Citiraj
Shiloh odgovoreno: 13. listopad 2007. Autor odgovoreno: 13. listopad 2007. Da vidjela sam tvoj i Tinchin komentar, malo prekasno, doduše, ali žena mi zvuči ok...odgovara umjesto tebe....nije loše, ne radi se o tome da nemam znanja već da sam učila po zoou isključivo pa sam po njezinim pitanjima skužila da pita po knjizi i dobila slom živaca.......al valjda će biti ok.... U svakom slučaju, hvala!! Citiraj
milja odgovoreno: 13. listopad 2007. odgovoreno: 13. listopad 2007. Po knjizi ti recimo pita bitne sastojke pravnog posla, zatim stvari u prometu i izvan prometa, pokretne i nepokretne stvari.....to je mene ukratko pitala.....ali ne brini nije zahtjevna.....nauči dobro štetu to obožava pitati.. Citiraj
Shiloh odgovoreno: 14. listopad 2007. Autor odgovoreno: 14. listopad 2007. Hvala još jednom, svaka informacija dobro dodje u ovoj histeriji Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.