camel objavljeno: 26. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 26. listopad 2007. Mama mi je nasljiedila kucu sa okucnicom/zid. kako se do kuce nikad nije islo transgresivci su ucinili svoje. Jedan sused je naslonil balkon na nasu okucnicu/zid visoku 3 metra, te je bacio sav shut, koji je nastao tokom gradnje, u nas dvor. Drugi takodjer koristi nasu okucnicu kao zid za svoju Kucu, te je probio isti e da bi stavio prozor. Trnutno se vodi postupak za proglashenje kuce i svih pripadajucih dijelova kulturnim spomenikom. molim dobre duse! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mcgreg odgovoreno: 26. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 26. listopad 2007. ljudi kaj se bojite razgovarati s drugim ljudima? tu imate spisak pa se najavite i porazgovarajte i odmah budete vidjeli kaj se događa: http://www.mzopu.hr/default.aspx?id=5636 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cukarin odgovoreno: 27. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 27. listopad 2007. mcgreg je napisao: ljudi kaj se bojite razgovarati s drugim ljudima? tu imate spisak pa se najavite i porazgovarajte i odmah budete vidjeli kaj se događa: http://www.mzopu.hr/default.aspx?id=5636 Lijepo vi to zborite! No, za razgovor sa dotičnim osobama trebate imati jaaaaaakoooo puno stprljenja, živaca, dobre volje obilaziti njihove urede. A načelnica odjela prima stranke samo prvi i treći ponedjeljak u mjesecu. A inspektorica ili inspektor koji dobiju predmet učinit će sve da vas odgovore od vaše nakane za istjeravanjem pravde. Bože moj, oni su tamo radi sebe samih i ne trebamo im mi kvariti njihovu idlilu. Tamo je sve hrpa podmićenih ljudi i ne znam kako da ih stjeramo. Možda da se stvori kritična masa. btw Ovako je u svakom područnom uredu! provjereno! Nemojte odustati radi nas ostalih koji tjeramo pravdu. Kažu da je pravda spora ali dostižna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.