Jump to content

maloljetni branitelj


fric

Preporučene objave

Zna li mi tko reci kakva imam prava obzirom da sam bio maloljetni branitelj sa 14 god.Nisam nigdje bio vođen u evidenciji kao vojnik ali su mi tadasnji ratni zapovjednici ovjerili kod j.biljeznika da sam stvarno bio i da me upravo zbog toga nisu smijeli ostaviti vise a niti su me mogli vise drzati upravo zbog godina.Proveo sam sa njima na bojistu nesto vise od 4mj.Kakva imam prava i dali imam uopce pravo traziti ista od ove drzave.....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Tko je to ovjerio, koji su to ratni zapovjednici i kako znaš da su uopće bili ratni zapovjednici i u kojem je to vremenskom periodu bilo?

 

Na kojem si bio bojištu i što si tamo uopće tražio sa 14 godina (ako je to bila bojišnica)? Tko te pustio sa 14 godina među ljude koji imaju oružje i na mjesto gdje se puca i okolo lete geleri i sl.?

 

Kako znaš da je to bila bojišnica?

:mrki:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Cekaj malo... dijete od 14 godina... izgleda ko dijete ili barem klasicni pubertetlija. I reci ces mi da te nitko nije pitao koliko si star i da su te pustili tamo mjesecima i da nitko od rodbine ili srbnika ili ucitelja nije dosao i navukao te za usi i odveo kuci? Da te ostali branitelji nisu potjerali doma?

 

I tko ti je to ovjerio? Jel taj svjestan svoje odgovornosti za tebe? Osim toga sto znaci jb ovjera? Da ja sad nadjem Mrljavca i jos par rodjaka da mi kod jb ovjere da sam bila na ratistu mjesecima???

 

I u krajnjoj liniji sto bi od drzave zapravo zelio? Jesi bio ranjen?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija