Sizif objavljeno: 29. listopad 2007. objavljeno: 29. listopad 2007. Mogu li s t-com modemom prijeći na Optima adsl, a da mi fiksna linija ostane t-com? Citiraj
parcov odgovoreno: 29. listopad 2007. odgovoreno: 29. listopad 2007. koliko ja znam ne ali nadji telefonski brj optime i pitaj.pozdrav Citiraj
Ane odgovoreno: 30. listopad 2007. odgovoreno: 30. listopad 2007. Antologijsko pravno pitanje! Citiraj
bigfoot odgovoreno: 30. listopad 2007. odgovoreno: 30. listopad 2007. s modemom nikako na ADSL, ne radi se, naime o pravnoj stvari nego tehničkoj. Modem je analogni uređaj koji služi za moduliranje- demoduliranje analognog signala u digitalni signal na jednoj i obrnuto digitalnog signala u analogni na drugoj strani, uređaj koji ti je potreban je router- hrv. usmjerivač koji usmjerava digitalne signale k tebi i od tebe.... zajebanciju na stranu, možeš..ukoliko ti je istekao ugovorni odnos s T -comom, router ( modem ) nije T-comov nego tvoj, a po zakonu o telekomunikacijama Optima ADSL koristi infrastrukturu kojoj je vlasnik T-com tvoj modem, T-comovi kabeli, Optimin ADSL - sretnog li trokuta.... usput, moram ja....svi bi nešto...ja bi interneta, ja bi alimentacije...dajte ljudi razjasnite osnovne pojmove sa znanstvenog i ljudskog stanovišta...pa onda nešto tražite.... Život se ne živi tako da se ima, nego da se razmišlja o njemu..... P.S. molim administratore da premjeste ovaj thread u " Ostala pravna pitanja". Nije u redu da zagađuje caffe banalnim pravnim problemom.... Citiraj
Ane odgovoreno: 30. listopad 2007. odgovoreno: 30. listopad 2007. bigfoot je napisao: Optima ADSL koristi infrastrukturu kojoj je vlasnik T-com. E to bome ne znamo sa sigurnoscu. P.S. molim administratore da premjeste ovaj thread u " Ostala pravna pitanja". Nije u redu da zagađuje caffe banalnim pravnim problemom.... Bas necu. Ocekujem psiholosku evaluaciju mojih poremecaja (pl.). Citiraj
bigfoot odgovoreno: 30. listopad 2007. odgovoreno: 30. listopad 2007. Bas necu. Ocekujem psiholosku evaluaciju mojih poremecaja (pl.). ( Ane, moja ljubimica od svijujih moderatora, visprena, neuhvatljiva , inatljiva...mmmmmmm ) Citiraj
Ane odgovoreno: 30. listopad 2007. odgovoreno: 30. listopad 2007. ...mirna, tiha, povucena i pomalo krvolocna... Citiraj
Sizif odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor odgovoreno: 8. studeni 2007. Zato sam i stavio pitanje u caffe jer me zanima isključivo tehnička mogućnost. Naime, čitao sam o nekim ANEX-ima A, B... (ne, nisu aneksi ugovora, već opet tehnička stvarčica:)), koji ne dopuštaju da se t-com-ovim modemom spaja preko optime. Citiraj
Sizif odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor odgovoreno: 8. studeni 2007. Evo reče gospođica u Optimi da t-com modemom ne mogu koristiti Optimin adsl. Dakle, t-com mi nakon godine dana obveznog trajanja ugovora daje adsl modem u vlasništvo, kojeg mogu koristiti samo za t-com adsl. Uf, kakva velikodušnost! Dekodira li tko adsl modeme? Citiraj
Triton odgovoreno: 8. studeni 2007. odgovoreno: 8. studeni 2007. Sizif u čemu je problem? Ako potpišeš ugovor na 24 mjeseca i platiš 1 kunu dobivaš besplatno modem od Optime koji je prilagođen njihovoj mreži. Brzinu odabereš prema potrebi.... Kad kažem modem mislim na ADSL modem. Citiraj
Sizif odgovoreno: 8. studeni 2007. Autor odgovoreno: 8. studeni 2007. Problem je u tome što me vežu ugovorom 2 godine, a usluga im može ispasti potpuno smeće. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.