maramih objavljeno: 30. listopad 2007. Dijeli objavljeno: 30. listopad 2007. u 9. mjesecu 2007. godine dobio izvješće. profesionalna nesposobnost 50:50, rješen status HRVI, u mirovinu idem iz MUP-a, a imam status pripadnika gardijske postrojbe, te čin satnika. kolika bi mi mogla biti otprilike mirovina Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zkova odgovoreno: 30. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 30. listopad 2007. a radni staž??,godine starosti??,ali računaj oko 3800-4000kn,ŽIVIO! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 31. listopad 2007. Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. maramih je napisao: u 9. mjesecu 2007. godine dobio izvješće. profesionalna nesposobnost 50:50, rješen status HRVI, u mirovinu idem iz MUP-a, a imam status pripadnika gardijske postrojbe, te čin satnika. kolika bi mi mogla biti otprilike mirovina Imate na ovom forumu tablicu koja je odlična i izračunajte si sami.Morate samo znati upisivati brojeve. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
maramih odgovoreno: 31. listopad 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 31. listopad 2007. 15 godina staža Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 1. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 1. studeni 2007. 3.200,00 samo vojni dio Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.