stol111 objavljeno: 8. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 8. studeni 2007. bok Prije cca 15 dana sam uhvacen sa 1 yoint-om i odvagali su ga na 1g. To mi je prvi put(i nisam nikad kaznjavan) i mlađi sam punoljetnik(20). Što sad slijedi ? Jel moguce da dobijm defektologicu ili centar za ambulatno lijecenje umjesto kaznenog suda. Inace sam student i nemam primanja. Znam da je ovo n-ti copy paste post , sorry, al bi vas molio za pomoc. Ukoliko dobio novcanu kaznu koliko bi ona mogla iznositi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 9. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 9. studeni 2007. Vjerujem da će prijava biti odbačena, a ako ne onda će vam sud dati mjeru upozorenja. U prekršajnom će vas postupku pak kazniti sa kojih tisuću kuna Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.