marryah objavljeno: 20. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 20. studeni 2007. moja kolegica s posla je dizala nenamjenski novčani kredit za koji su joj bila potrebna 2 jamca.ja sam bila prvi a drugog je bilo teško naći pošto su svi imali kredite ili već bili jamci te je stoga dala oglas u novine da traži jamca za uzajamno jamstvo.u jednom trenutku kasnila je s uplatom par mjeseci te je kredit i zaostatke prebacila na platnu listu.tada joj se javila gđa x tj 2 gi jamac kako bi joj saopćila da ona za sebe želi podići novi kredit ali joj smeta dug moje kolegice koji je u banci vidljiv te je tražila da ona ?što prije? plati svoj dug kako isti ne bi nedajbože smetao gđi jamac u njenim transakcijama. da je moja kolegica tada imala novaca platila bi isti radi sebe. pa je gđa x sama platila dug bez znanja i dozvole dužnice koju je istog časa tužila radi povrata novca.pitam se odakle njoj pravo mješanja u tuđi život i postoji li neki zakon o privatnosti ili npr.svatko može platiti tuđe dugove kredite i sl.pa onda odmah tražiti povrat novca s kamatama (ako nema pametnijeg posla u životu? znam da je stvar neopisivo glupa ali molim za pomoć jer kolegica je samohrana majka lošeg imovinskog stanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.