Jump to content

Odobrenje stalnog boavka


imported_žaba

Preporučene objave

Pozdrav svima,

inače sam stana državljanka koja je u braku sa hrvatskim državljaninom već 4 god.Prije nekih godinu dana sam predala papire za stalni boravak ali još uvijek mi nije niti odobreno niti odbijeno,pa mene interesira koliko traje takav proces i postoji li ikakav krajnji rok za nešto takvo.

Unaprijed zahvaljujem i srdačan pozdrav.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To vam je sve relativno. Ima nekih koji dobiju za dva mjeseca,a i onih koji su čekali 3,5 godina. Bitno je da redovno produžujete privremeni boravak, odnosno da vam se ne desi prekid. Naime dosta ljudi misli da samim podnošenjem zahtjeva za stalni ne mora produžavati privremeni. Moja preporuka vam je da napišete požurnicu i dostavite primjerak putem nadležne PU/PP MUP-u. Možda se netko probudi iz zimskog sna. Ako vas može utješiti u posljednjih dva mjeseca su se nešto pokrenuli pa su počeli rješavati zaostatke, no sada traže dostavu novih vjenčanih listova rodnih listova i sl.

Bitno je da ste podnijeli po ovom sadašnjem zakonu o strancima pa vas po njemu moraju i riješiti. Naime od 01.01.2008. stupa na snagu novi zakon o strancima (tek toliko da znate). Sretno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija