ana01 objavljeno: 25. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 25. studeni 2007. treba mi pravni savjet kako da povratim oduzetu imovinu.radi se o knjizi koju mi je profesor uzeo tokom ispita i ne želi mi ju vratiti dok ne nađem odgovarajući zakon koji će me podržavati.da se ne radi o skupljoj knjizi ne bih ju ni tražila.znam da je problem bezvezan uspoređujući ga s ostalima no ako netko zna bila bih jako zahvalna na pomoći. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
anadiomena odgovoreno: 25. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 25. studeni 2007. reci ti njemu da je to kradja...)) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ogilvie odgovoreno: 27. studeni 2007. Dijeli odgovoreno: 27. studeni 2007. Hmmm... Je li krađa ili utaja? Naime, profesor je oduzeo knjigo tijekom ispita, što je moguće da na to ima pravo, no nakon što ju je trebao vratiti to nije učinio. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.