spock objavljeno: 26. studeni 2007. Dijeli objavljeno: 26. studeni 2007. (uređeno) Pozdrav, prije 5. godina prilikom potpisivanja ugovora o stambenoj stenji u ugovoru je stajalo da nema naplate naknade za vodjenje racuna. Sada nakon isteka (naravno) ugovora tvrde da su oni promijenili u medjuvremenu opce uvjete poslovanja i da se sada to naplacuje. Naravno da me nisu obavijestili o tome i naravno da im nisam niti dao pristanak za izmjenu toga pa se sada pitam jel netko drugi vec imao takav slucaj i dali netko ima dobar savjet za mene. Slicna stvar je i za ulaznu naknadu od 105 Eura koju mi takodjer odbijaju vratiti iako je bilo dogovoreno drugacije. RZ uređeno: 15. lipanj 2014. od Mrljavac Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rimiserk odgovoreno: 8. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 8. siječanj 2008. (uređeno) Ja sam s njima sklopio ugovor ove godine. Ovih cca 750,00 kn ulazne naknade pravdaju s povoljnijom kamatom kojom se to vraća kroz 5 godina. No, navodno to uzimaju svi (bar mi je to rekao njihov agent s kojim sam dobar) pa nisam dalje pitao. uređeno: 15. lipanj 2014. od Mrljavac Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 11. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 11. siječanj 2008. nije istina, ja sam imao istu štednju u prvoj stambenoj štedionici, zagrebačka banka, i isti su mi nakon pet godina vratili na račun tu ulaznu naknadu od 105 eura. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
spock odgovoreno: 10. kolovoz 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 10. kolovoz 2013. Slucajno nabasah na svoju staru temu...staru 6g. hehe... Uglavnom, pismena žalba je naravno odbijena pravdanjem da su se njihovi opći uvjeti promijenili i da sam ja trebao sam pratiti obavijesti 'na mjestima na kojima se potpisuju ugovori' i tako biti upoznat sa novim sadržajem općih uvjeta. Pošto u wuestenrotu nema šanse da pričate sa nekim 'bitnim' na telefon već samo sa studenticama na besplatnom telefonu nisam imao niti priliku nekome reći kako su naša tri ugovora bila potpisana u mojoj dnevnoj sobi a tamo nisam vidio nikakvu obavijest o nekim promjenama.... Znači oni su raspolagali sa cca 15000eura naših novaca a pričati nemožeš sa nikim, toliko o njihovoj poslovnosti. Čuvajte ih se jer fakat rade ono šta hoće i to još kako hoće, a u slučaju problema možete jedino pisati žalbe i pričati sa studenticama. ŠTO DALJE OD TIH LOPOVA Pozdrav, RZ Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Meca odgovoreno: 14. lipanj 2014. Dijeli odgovoreno: 14. lipanj 2014. (uređeno) HITNO:Molim Vas za savjet.Ja sam pozvana na razgovor za posao financijskog savjetnika u stambenoj štedionici,ali neznam šta da radim.Svuda samo čitam kritike,pa ozbiljno razmišljam ne ići na razgovor.Unaprijed se zahvaljujem na odgovoru. uređeno: 15. lipanj 2014. od Mrljavac Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.