Ivan/Rux objavljeno: 2. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 2. prosinac 2007. Zanima me je li itko pobio kaznu alkotesta s onim suočenjima i traženjem na uvid osposobljenost policajca za rukovanje dregerom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
rubens odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. Moš si mislit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 2. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 2. prosinac 2007. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Prgy odgovoreno: 27. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2008. Kompa budi kulturan iskren bar polovicno i ponizan,koja stotka u novcaniku da bude u znak zahvale pa sta bude bude nemoze bit skuplje od bodova i kazni! Budi mudar Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
darkoh odgovoreno: 27. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 27. siječanj 2008. mislim da te ne košta ništa da tražiš na uvid potvrdu o osposobljenosti policajca za rukovanje dregerom. ukoliko je isti ne posjeduje to bi trebala biti osnova da tražiš odbacivanje prijave. samo, mislim da su ti male šanse za to jer zadnjih su godina svi koji rukuju alkometrima prošli obuku i dobili pisano uvjerenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Policajac odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. mislim da nemaš teoretske šanse...nedavno su sve PU zatražile mišljenje MUP-a u sjedištu da li je potrebno imati uvjerenje o osposobljenosti i odgovor vam je ovaj: za dragar ne treba uvjerenje jedino za mjerne uređaje za brzinu nema vam više izvlačenja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Policajac odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. samo se nadam da če Visoki prekršajni sud to potvrditi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.