dezire objavljeno: 5. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 5. prosinac 2007. jučer sam konačno nakon gotovo 10 mjeseci čekanja dobio drugostupanjsko rješenje HRVI-naravno nisam zadovoljan jer mi je skinuto 20% sa prvostupanjskog koje je iznosilo 40.predao sam rješenje kod socialne radnice koja sada bude napisala rješenje o činu i poslala bude na mirovinsko..ali sad me muči koliko budem čekao rješenje od mirovinskog za izračun a i ono najbitnije isplatu mirovine.dajte dečki kaj znate o tom pa javite kad stignete..fala vam svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 5. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2007. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=20956&forum=33&7 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 6. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 6. prosinac 2007. kolega,02.03.07.bio na vjestacenju kod zup. vjestaka.u 10.mjesecu dobio akontaciju,konacno rijesenje oko bozica,nadam se.moj primjer.bog Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
otkos10 odgovoreno: 7. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2007. Ako budeš kao ja čekati ćeš i godinu dana. moj se predmet vukao po mirovinskom i kod g T-a punih 11 mjeseci i još nije gotovo. po slobodnoj procijeni (mojoj) još bar 4 mjeseca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ZG-1 odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. neće službenica MOBMS poslati rješenje na mirovinsko,ti kad ga dobiješ moraš ga sam predati Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.