maramih objavljeno: 11. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 11. prosinac 2007. policijski sam službenik i odlazim u invalidsku mirovinu temeljem zakona o pravima HB. zanima me na kakvu otpremninu imam pravo s obzirom da se špekulira s iznosom 3 pr osnovice i dvostrukim iznosom u slučaju profesionalnog oboljenja ili nešto sl. molim pojašnjenje! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. 9900 kuna. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 11. prosinac 2007. Nisam baš u zadnje vrijeme pratio NN ali iz ovoga kaj piše može se zaključiti da prijedlog Izmjena i dopuna Zakona o policiji nije niti vidio saborske procedure a kamo li bio usvojen. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Dodadi odgovoreno: 12. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 12. prosinac 2007. Ne da nije vidio saborsku proceduru nego nije vidio ni Markov trg, a i pitanje je kada će uopće !!!!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 13. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2007. Otpremnine O ovoj temi je već bilo govora neka kolega malo potraži, pisali smo o tome pa ne bi ponavljali, za otpremnine ne treba mijenjati zakon o policiji niti mora ići u saborsku proceduru, to ministar rješava pravilnikom isto tako je riješeno u MORH-e, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.