svetac objavljeno: 15. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 15. prosinac 2007. SInoć me moj prijatelj vozio kući jer sam ja popio. 100 metara od kuće skrenio desno na parking i prakirao vozilo , on otišao na jednu stranu , ja krenio kući pješke tih 100 metara. Kad me zaustavila - presrela policija i tražila Vozačku/Prometnu ?? ja im kažem da sam pješak i da imam samo osobnu , da drugo i ne trebam imat. Oni poludili , da su me vidili da sam skrenio na prking navodno 50 metra prije njihovo ophodnje i da sam ja vozio, ja kazem da je vozio moj prijatelj, al oni ni 5 ni 6 zovu maricu i vode me u 12 satni pritovr potpuno neosnovanom u policjskoj postaju mi tražili da pušem, ja kažem da NISAM VOZAČ! i nemm šta puhati, nije bilo nikakvog rješenja i odveden sam u "bajabuk " cijelu noć i sad se želimdebelo ŽALITI i na nalog o zadržavanju ( piše mi da imam 3 dana) i poslije na nekakvo rješenje koje će sigurno doći.Šta predlažete i da li znate KAKVA i kolika BI KAZNA MOGLA DOĆI ?? MOLIM pomoć , HVALA unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
spago odgovoreno: 15. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2007. tebe terete za prekršaj,ne? Ništa ne brini ako nisi priznao da si vozio ne mogu ti ništa. A kada budeš pravomoćno oslobođen za navedeni prekršaj moći ćeš podići tužbu zbog neosnovanog lišenja slobode. A tijekom cjelog postupka nemoj priznavat da si vozio već da te ophodnja ili pomešala sa nekim ili da su namjerno htjeli da ispune normu. Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zorko odgovoreno: 15. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2007. Ima i odredba Zakona po kojem ni suvozač na prednjem sjedalu ne smije biti pijan. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mpikac odgovoreno: 15. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2007. ima u aZakonu o sigurnosti prometa na cestama i to je kažnjivo a odbijanje alkotesta za tog putnika isto. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 15. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 15. prosinac 2007. Dakle kriv si i ništa od žalbe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svetac odgovoreno: 16. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2007. sjedio sam na zadnjem sjedalu ! znam za zakon , vec sam jednom morao kao vozač platiti za pijanog suvozača . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 16. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 16. prosinac 2007. e onda si u pravu. Pozadi možeš biti mortus pijan. Problem je jedino u tome što će policajci vjerojatno tvrditi kako su baš tebe vidjeli kao (su)vozača pa ćeš na sudu izgubiti. Nažalost ponekad se dogodi da i država (policija) zafrkne nas, a ne samo mi njih Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svetac odgovoreno: 19. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Jel mi netko moze rec iz isksutva kakva ce biti kazna , recimo ako se nisam zalia ( a jesam ) ?? I koje vrste . zahvaljujem unaprijed ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Vjerojatno za odbijanje alkotesta,3000 kn,6 mj i 5 bodova,i to u najboljem slučaju,znači minimalno toliko. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svetac odgovoreno: 19. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Al nisam bio Vozač, zar treba kao pješak puhati ??? Da li se podrazumjeva ako sam pješak i šetam se ulicom da me policajac bez obzira može pitati da pušem? i da li on bez dokaza ( alkometar ) moze reci , DA bio je pijan !? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Utjerivaczakona odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Pa rekao si da te terete da si vozio pod "gasom"?!?! Inače mogu te alkotestirati i ako praviš nered, vičeš, prijetiš, vrijeđaš..., pa te onda oplesti prekršajnim zahtjevom Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
svetac odgovoreno: 21. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 21. prosinac 2007. Pa povesti cu mog prijatelja koji je vozio da mi bude svjedok na sudu, ne mogu vjerovat da mi se ovo događa. Jos su me neosnovano lišili slobode , katastrofa Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.