luka81 objavljeno: 18. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 18. prosinac 2007. Zanima me da li visoki sud direktno šalje rješenje žalbenog postupka koji je išao preko prekršajnog suda njemu, ili šalje rješenje prekršajni sud preko kojega se žalilo vrhovnom sudu?! Molim što prije odgovor! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alfaro odgovoreno: 18. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2007. luka81 je napisao: Zanima me da li visoki sud direktno šalje rješenje žalbenog postupka koji je išao preko prekršajnog suda njemu, ili šalje rješenje prekršajni sud preko kojega se žalilo vrhovnom sudu?! Molim što prije odgovor! Po mojem skromnom misljenju prek suda to ide, pa advokatu pa Vama, na kraju. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
luka81 odgovoreno: 18. prosinac 2007. Autor Dijeli odgovoreno: 18. prosinac 2007. nemam advokata, znaci moguce da je sud poslao meni rješenje visokig suda? radi se o žalbi zbog prometnog prekršaja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvrka odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. ne da je moguće, već to tako ide. kad visoki prekršajni sud donese odluku, istu dostavlja prekršajnom sudu koji je i donio rješenje o kažnjavanju, i tek onda prerkšajni sud drugostupanjsku odluku dostavlja vama. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
leopard odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. mene zanima, kako brzo ja dobijem rješenje od visokog prekršajnog suda, i da li to može "putovati", duže od mjesec dana prema meni preko županijskog suda, ima li neki rok- konkretno prekršaj učinjen 01.11. 2005. žalio se višem prekršajnom sudu i još nisam ništa dobio, da li postoji mogučnost da još dobijem rješenje budući je proteklo mjesec i pol od 2 godine i zastara je sada, hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
alexavg odgovoreno: 19. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 19. prosinac 2007. Ne,nemožeš biti siguran da je apsolutna zastara nastupila jer se uzima u obzir datum viječanja vps-a i sa tim datumom koji će ti pisat rješenje je postalo pravomočno. A rjeešenje možeš dobiti i nakon par mjeseci,bitan ti je datum koji piše u njemu Pozdrav;-) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.