Prika objavljeno: 27. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 27. prosinac 2007. molio bi ako mi netko moze reci dali imam pravo na obnovu tj.pravo na tuzbu koja mi je bila ponudena od ministarstva ob.kao uputa o pravnom lijeku a prosao mi je rok od 30 dana.neznam sto i dali mogu obnoviti proces.Unaprijed Hvala) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Milly odgovoreno: 31. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 31. prosinac 2007. Jel se ovdje radi o pravu branitelja??? Mislim ako je - bilo bi dobro temu preselit znalcu. Što se tiče upravnog spora (tužbu) - tu ste zakasnili ako Vam je prošao rok upisan u uputi o pravnom lijeku iz rješenja II stupanjskog tijela (Ministarstvo obrane?). Ipak, postoje određene okolnosti pod kojima je moguće koristiti tzv. izvanredne pravne lijekove propisane Zakonom o općem upravnom postupku (nove činjenice, novi dokazi....). Međutim, konkretan odgovor, ćete teško dobiti uz ovako malo informacija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.