Sly1702 objavljeno: 28. prosinac 2007. Dijeli objavljeno: 28. prosinac 2007. Evo da se najavim..i prijavim.... U odori sam od '92...u Hvo sam bio do '95...prelazim u HV i tu sam do danas...Imam 46 godina i nedavno sam dobio " čestitku " da nisam u mogućnosti napredovanja ( da napredovanja...vječiti vojnik ) te sam sada po novom rasporedu dobio šup-kartu Imam dosta toga za pitati pa ako bi se našlo dovoljno pametnih glava možda me riješe moje glavobolje.... Pitanje br 1. Šta je sa stažom iz HVO-a....pitanje 2... da li se smije ukinuti godišnji odmor ( II dio...) i još dosta toga..ali o tome drugi put...nisam valjda bio dosadan za prvi put... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. Kao što vidiš nitko te nije napao a ni odgovorio,pa se lijepo smiri i pokušaj sročiti svoj problem,a već će se netko naći ko će ti pomoći . pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 30. prosinac 2007. Dijeli odgovoreno: 30. prosinac 2007. i što sad ? HVO nema veze sa HV ,a sve ovo ostalo ništa nisi objasnio. godišnji odmor ti smije ukinuti radi potrebe službe Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
strikan odgovoreno: 1. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 1. siječanj 2008. a ako se godišnji ukida radi 'potreba službe' onda se i MORA platiti.........ako nisi ništa do sada poduzeo u svezi godišnjeg -poduzmi jer je , ako se ne varam, materijalna zastara 3 (tri) godine.........uputi dopis nadređenom zapovjedništvu da ti plate(....sukladno odredbama zakona o službi u OS RH odnosno odredbama Kolektivnog ugovora za DS i DN RH kojima se ta prava reguliraju itd...itd...) neiskorištene godišnje odmore.....zakonski rok im je da ti pismeno odgovore 8 dana i u slučaju negativnog odgovora žali se na višu instancu a i u slučaju negativnog odgovora -pravac odvjetniku......... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Sly1702 odgovoreno: 4. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Delta..koliko me pamćenje služi( a neće još dugo ) bili smo jedno u ratu....mislim na HVO i HV....ali nije to bio cilj moga javljanja...iziritirala me činjenica da se netko kod nas ponaša prema nama kao posljednjem smeću...i to je istina ma koliko me netko uvjeravao u suprotno....osjećam to i na svojoj koži jer sam ovdje "uljez"...nisam odavde...i to mi smeta..ako sam se borio za ovu zemlju koju volim kao ništa na svijetu zašto nas tako tretiraju.....nedavno sam posjetio psihijatra i bez ikakvih zadnjih primisli o tome da vadim neku mirovinu jer sam htio još raditi jer kao i 90% drugih sam u kreditima do grla dijagnosticirala mi je PTSP ....I što sada....Bojim se da ću sada MORATI u mirovinu silom prilika jer se stvarno više ne vidim u MORH-u.... deltacro je napisao: i što sad ? HVO nema veze sa HV ,a sve ovo ostalo ništa nisi objasnio. godišnji odmor ti smije ukinuti radi potrebe službe Da...hvala svima na javljanju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zedox odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Ja Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.