Jump to content

Koji je mjesec u 2007 rješava komisija


poki

Preporučene objave

Da li sam ja pomješao kruške i jabuke ili ti prijatelju, ali ako se ne varam g T. nema veze sa RVI i prvo-drugo stupanjskom komisijom za RVI već u postupku revizije ostvarivanja prava na mirovinu nakon prijedloga županijskog vještaka. Osim ako si mislio pod prvim stupnjem na vještačenje HZMO-a.

Ako je tako neki rok za rješavanje predmeta je do 3 mjeseca a ako ti ne rješe predmet u tom roku smatra se da je revizija suglasna sa mišljenjem prvostupanjskog vještaka. (tako bi trebalo biti) :-D

Međutim :-? možda bi nam prijatelj koji je blizu vatre mogao reći nešto više.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, zakonski rokovi su jedno i u biti se poštuju, možda i retroaktivno. samo je problem kada se vaš predmet urudžbira. Svako tijelo, po primitki spisa dužno je udrudžbirati akt i u što najkraćem roku proslijediti ga tijelu kojem je namijenjeno. No tu se dešava, da se ne urudžbira odmah, već tek kada ide na rad, a do tada u pisarnici skuplja prašinu. Kako to provjeriti. Nazovete bilo koje tijelo, ako vam kažu da nisu zaprimili vaš spis od prije stupanjskog tijela, znači nije urudžbirano odnosno u radu. Možda se ovo nekima neće svidjeti, ali je tako.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ma da kolega radi se o mirovini, 30.10.2007 je zaprimljen predmet, provjerio sam još u 11 mjesecu, znači ako ne dođe na red do 01.02.2008. oni su suglasni sa prvostupanjskim rješenjem ili ????? nije baš tako.

Nisam napisao o čemu se radi ali ovdje ljudi jako dobro kuže o čemu se radi ako velim da je u Selskoj, a i pisao sam već o svom slučaju pa su neki upoznati sa tim, ali evo ispričavam se na nepotpunom pitanju.

poki

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

fredi je napisao:

čuo sam da g.T ide u mirovinu (informacija od kolege TIGRA) da li vi što o tome znate i tko će nam dalje gaće krojiti.

Šuška se, ali to i nije bitno jer i dosad su stručnjaci (ili što bi zlobnici rekli "stručnjaci",...) iz Povjerenstva ( i suradnici,...) sve pripremili tj. odradili !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija