poki objavljeno: 1. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 1. siječanj 2008. Da li netko zna iz kojega mjeseca 2007 se trenutno rješavaju papiri na komisiji u Selskoj ulici kod puk. T. Bio sam na prvostupanjskoj u 10 mjesecu pa me zanima kada sam na redu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kuki35 odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. ja sam bio u drugome i uzeli su me u jedanaestom a predmet je kod njih od šestog mjeseca. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Da li sam ja pomješao kruške i jabuke ili ti prijatelju, ali ako se ne varam g T. nema veze sa RVI i prvo-drugo stupanjskom komisijom za RVI već u postupku revizije ostvarivanja prava na mirovinu nakon prijedloga županijskog vještaka. Osim ako si mislio pod prvim stupnjem na vještačenje HZMO-a. Ako je tako neki rok za rješavanje predmeta je do 3 mjeseca a ako ti ne rješe predmet u tom roku smatra se da je revizija suglasna sa mišljenjem prvostupanjskog vještaka. (tako bi trebalo biti) Međutim možda bi nam prijatelj koji je blizu vatre mogao reći nešto više. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. Da, zakonski rokovi su jedno i u biti se poštuju, možda i retroaktivno. samo je problem kada se vaš predmet urudžbira. Svako tijelo, po primitki spisa dužno je udrudžbirati akt i u što najkraćem roku proslijediti ga tijelu kojem je namijenjeno. No tu se dešava, da se ne urudžbira odmah, već tek kada ide na rad, a do tada u pisarnici skuplja prašinu. Kako to provjeriti. Nazovete bilo koje tijelo, ako vam kažu da nisu zaprimili vaš spis od prije stupanjskog tijela, znači nije urudžbirano odnosno u radu. Možda se ovo nekima neće svidjeti, ali je tako. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
otkos10 odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. moj predmet je bio od prvog mjeseca 2007. do jedanaestog mjeseca 2007. i nakon toga katastrofa! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Viktor10 odgovoreno: 2. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 2. siječanj 2008. xx.04.2007 kod vještaka u Rijeci HZMO, poslano na reviziju kod g.T. odgovor stigao xx.12.2007. u obliku "OBAVIJEST o nastanku invalidnosti" još čekam rješenje, Nadam se da sam ti pomogao, ako ne javi se na PM Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 3. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2008. Ma da kolega radi se o mirovini, 30.10.2007 je zaprimljen predmet, provjerio sam još u 11 mjesecu, znači ako ne dođe na red do 01.02.2008. oni su suglasni sa prvostupanjskim rješenjem ili ????? nije baš tako. Nisam napisao o čemu se radi ali ovdje ljudi jako dobro kuže o čemu se radi ako velim da je u Selskoj, a i pisao sam već o svom slučaju pa su neki upoznati sa tim, ali evo ispričavam se na nepotpunom pitanju. poki Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zadrav odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Papiri poslani iz HZMO početkom 8. mjeseca, a vraćeni u HZMO prije Božića. Dakle, skoro 5 mjeseci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fredi odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. čuo sam da g.T ide u mirovinu (informacija od kolege TIGRA) da li vi što o tome znate i tko će nam dalje gaće krojiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 4. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Zadrav i kakvo si rješenje dobio na prvostupanjskoj a kakvo sada konačno????? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zadrav odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Čovijek na prvostupanjskoj je rekao da će mi pisati 100% posljedica rata. E sad da li je tako stvarno napisao i poslao Taborskom, ne znam. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zadrav odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Uh, zaboravio ti potpuno odgovoriti - dakle, konačno je 70/30 ratni-civilni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
poki odgovoreno: 4. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. ma to je ok Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Duro odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. fredi je napisao: čuo sam da g.T ide u mirovinu (informacija od kolege TIGRA) da li vi što o tome znate i tko će nam dalje gaće krojiti. Šuška se, ali to i nije bitno jer i dosad su stručnjaci (ili što bi zlobnici rekli "stručnjaci",...) iz Povjerenstva ( i suradnici,...) sve pripremili tj. odradili ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
fredi odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. kako se dolazi do ljudi sa prvostupanjske-da li te pozovu ili... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zadrav odgovoreno: 4. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2008. Da, pozovu te. Nakon što dobiješ rješenje o prestanku DVS s pravom na mirovinu, MORH sam šalje tvoje papire u HZMO. Meni je DVS prestala 04.05., a na prvostupanjskoj HZMO sam bio 21.06. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.