Jump to content

krada identiteta na webu i maltretiranje


ljutamala

Preporučene objave

postovani!

ukradena mi je lozinka na mailu i sada se doticna osoba tim istim mailom koristi te mi salje poruke na moj alternativni mail.kod slanja poruka sa ukradenog maila pise moje puno ime i prezime pa me zanima dali je moguce podici kakvu prijavu na temelju toga?

 

kontaktirala sam davatelja internet usluge medutim oni su rekli da nista ne mogu napraviti jek HOTMAIL nije njihov!

nadalje,ja znam tko mi je hackirao mail,te me ta ista osoba vec dugo psihicki maltretira,predstavlja se nekim trecim imenom i prijeti mi , u tekstu se spominje ime osobe koju krivim za ovo,te je od druge strane potvrden odgovor da se radi o toj osobi!

ja imam spremljene sve te razgovore,i iako nemam cvrstih dokaza da je to bas ta osoba ucinila zanima me dali je moguce ista uciniti?podici prijavu?traziti od policije savjet ili pretragu kompjutora osumnjicene osobe?

 

molim vas pomozite jer iako ovo ne zvuci tako strasno,meni je jer na tom mailu su adrese mnogih ljudi s kojima sada ne mogu stupiti u kontakt,ukljucujuci profesore i asistente sa fakulteta, i reci im da ako prime poruke sa tog maila da nisu poslane od mene...

unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija