Jump to content

alimentacija-povecanje, administrativna zabrana


venci

Preporučene objave

dragi svi,ajmo pomagajte

razvedena sam od prosle godine, sporazumno i dogovorili smo alimenatciju od 18% od place...sto je sutkinja komentirala kako je jaaaaaako puno (radi se o oko 1200 kn) i da suprug jos malo razmisli o tome - medjutim ostao je taj iznos.

od 1.1. povecala se bivsem placa, ali on placa i dalje 1200 kn. U medjuvremenu je dijete (11g) pocelo trenirati pa su se malo povecali i troskovi (sportska odjeca, tenisice, odvozi i dovozi na treninge, mjesecna clanarina) , a ja sam morala i dignuti kredit za stan (stan koji sam ugovorom o diobi otkupila od muza za polovicu trzisne vrijednosti - 30000eur- i preuzela kredit na sebe).

Razgovor nije pomogao jer ne zeli placati iznos koji je sam potpisao - dakle 18%. Placa mu je oko 7500, meni 5000 (kredit 2400) i ne pitajte sto sve moram pored posla raditi da spojim kraj s krajem.On trenutno zivi kao podstanar iako ima stancic koji je prije par godina darovao ocu, a inace je iznajmljen.

Pitanja:

-mogu li zatraziti povecanje, iako mi se cini da sve skupa uzasno varira od suda do suda, od suca do suca

-koliko odvjetnici naplacuju takve usluge (tuzba, rocista i sl)

-mogu li traziti i dobiti administrativnu zabranu, da ne vodim racuna kolika mu je placa, a i nemam nacina doznati tocan iznos

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija