Jump to content

help!!!! punomoć i hrpa kazni


valek

Preporučene objave

moj dečko je dao punomoć nekom liku jer nije imao love da nam plati puni iznos koji smo tražili za auto,(znam zajeb...smo se) punomoć je za vožnju i registraciju, te je navedeno da odgovora za sve eventualne štete, ali ga ne smije prodati...e sad u međuvremenu tip je napravio 29 parkirnih kazni u iznosu 10tis.kn..sve kazne su došle na mog dečka...kaj sad??? teta u zgrebparkingu je rekla da nju nije briga za punomoć ona tereti vlasnika vozila!!!!! pomoć?????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

jesam, on je rekao da će to srediti, ali iskreno ja mu ništa ne vjerujem jer je tip neki muljator, osim toga on će učiniti sve da to svali na nas jer ne namjerava platiti 10 tis.kn!!

ne kužim samo zašto je meni teta u zagrebparkingu rekla da nju ne zanima što on ima punomoć, jer da oni terete vlasnika auta??

i što ako ja dođem tamo pokažem punomoć i kažem da je on vozio, da li će oni kontaktirati njega ili???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo ovako- Zagrebparking je dobio podatke o vlasniku vozila od policije, a sve temeljem registracije vozila i normalno je da terete osobu koja je upisana kao vlasnik vozila. Možete pokušati stupiti sa Zagrebparkingom u kontakt ili im dostaviti presliku ugovora tj. punomoći iz kojeg je vidljivo kada ste vozilo prodali i kome, odnosno kome ste dali punomoć i kada. Ukoliko oni to ne uvaže ostaje vam pričekati da pokrenu ovršni postupak, pa istaknuti prigovor, pa u parnici dokazivati isto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija