sterop objavljeno: 28. siječanj 2008. Dijeli objavljeno: 28. siječanj 2008. Dali neko može objasnit šta je to T22.2 L-1 Hvala Nesposoban za djelatnu vojnu službu,ali šta im dođu te oznake Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Nemojte reč da niko nije imao tu šifru i da nezna šta znači......od vas 69 što je proćitalo niko nema pojma Samo da dodam da sam od 3mjeseca 91.do danas u Vojsci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zelenaberetka odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Akutna reakcija na stres ( F43.0) i posttraumatski stresni poremećaj ( F 43.1 ) 1. novootkriveni poremećaj i liječenje u tijeku 2. potvrđena dijagnoza Za Ad Skupina V ( u koju spadaju gore navedene dijagnoze) Ocjena zdravstvene sposobnosti određuje se na temelju nalaza psihijatra, nalaza psihologijskih ispitivanja – psihodijagnostičke procjene, nalaza polikliničke, bolničko-kliničke zdravstvene obrade. Ad 22.2. Ocjena 4 donosi se za osobe s kompenziranim psihičkim stanjem koji su bez terapije psihofarmacima, imaju uredan nalaz psihologijskog testiranja kao i nalaz psihijatra na provedenom zdravstvenom pregledu, a ocjena 1 donosi se za osobe s dekompenziranim i/ili recidivirajućim poremećajima, ili su na terapiji psihofarmacima ili su pod redovitom kontrolom psihijatra, te osobama kojima je rješenjem utvrđen postotak tjelesnog oštećanja – invaliditet na osnovi tog poremećaja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Poslali me kod psihiča i ovj dao F43.1 F32 F99 od 3mjeseca 91 sam u vojsci sad sm na 100% postotnom bolovanju Šta me još čeka Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zelenaberetka odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Rješenje personalne službe ( uprava za ljudske resurse ) o prestanku djelatne vojne službe sa danom xxx , uz častan otpust s pravom na invalidsku mirovinu.Isto se dostavlja i HZMO ( zajedno sa svom potrebnom dokumentacijom ) kod kojega pokrećete ( ako već nije pokrenut- ovisno kod kojega ste doktora ) postupak priznavanja na invalidsku mirovinu, čekanje da vas pozovu na vještačenje i još podosta pitanja u svezi svega , zato odvojiti malo vremena i truda i prelistati sve do sada opisano i naće ćete sve odgovore koji vas interesiraju.Sretno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. H V A L A!!!!!!!!!!!!!!!!!!! znači za godinu dana ja u mirovini ako neuzmem 6a stime da su mi rekli da sam zakasnijo za RVI pa moram čekat da se kosorica smiluje ili da odem na trg sa Motorkom možda mi dijete nešto od toga svega dobije Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zelenaberetka odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. E sada kako ne znam kojim tijekom ste išli, odnosno da li ste sami išli na bolovanje te je sve dalje išlo svojim tokom ( iznimno kada se ocjenjuje zdravstvena sposobnost djelatnih vojnih osoba koje se nalaze na bolovanju, a na temelju Prijedloga za medicinsko vještačenje (obrazac 1-IN) zdravstvene komisije donose rješenja u upravnom postupku.) ili se radilo o periodičnom ili izvanrednom pregledu ( da ih sada ne opisujemo ) te je uslijed toga došlo do otvaranja bolovanja i/ili same ocjene zdravstvene sposobnosti, koja uslijed ocjene 1-nesposoban samim slijedom donosi: nesposoban za djelatnu vojnu službu odnosno za službu u Oružanim snagama temelj je za prestanak djelatne vojne službe odnosno za pokretanje postupka ocjene radne sposobnosti pri nadležnoj ispostavi Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje, bojim se da niste u situaciji da sada možete birati između invalidske i 6a. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Samo sam izjavijo kad se dizala zastava da bi bilo najbolje na zgradu stavit jedan pkt i sva govna potuć koja su na pisti i da bi ja rado bio za njim.(trenutak slabosti)i još me zapovjednik pito dali je to šala ja sm rekao daj pa se uvjeri.(pa su me poslali psihiću Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zelenaberetka odgovoreno: 28. siječanj 2008. Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. A tko ga danas nema, samo sve je pitanje mjesta i vremena i spleta kojekakvih okolnosti ( kreativnost izvedbe itd. ) A sada što je tu je iz te kože ne možete , naoružajte se , dakako strpljenjem, vjerujem da će vam podosta pomoći i odgovori na pojedinim postovima kao i činjenica da ovdje niste sami i da će vam uvijek netko pomoći savjetom kako i kojim smjerom da ne bi bilo Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sterop odgovoreno: 28. siječanj 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 28. siječanj 2008. Hvala neču te više zamarat vrijeme če pokaza pa ču zatražit pomoč oko onog što nebudem znao,ili čuo od drugih. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.