amiklic1 objavljeno: 1. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 1. veljača 2008. Imam problem. Zaposlen sam u MORH-u. Sad sam pronašao tvrtku koja me hoće zaposliti, ali prije toga moram otići iz sustava MORH-a. Napominjem da mirovina nije opcija, jer moram brzo početi raditi. Uvjeti rada su super, sve je riješeno dobrim ovjerenim ugovorom.... Uglavnom taj dio sam riješio. Sad me zanima kakve olakšice ja ili poslodavac imamo prilikom zapošljavanja branitelja. Pošto ću prije toga izaći iz sustava MORH-a, biti ću trenutno nezaposlen (javit' se na zavod za zapošljavanje). Postoje li ikakve olakšice prilikom plaćanja doprinosa, poreza? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bilogora odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. Prouči malo ovo, iako je za 2007. god. možda će biti sam dopunski dio za ovu godinu: http://www.mobms.hr/page.aspx?PageID=62 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.