Plava objavljeno: 1. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 1. veljača 2008. Molim malo pojašnjenje: Koliko sam shvatila iz rasprava na forumu, podjela bračne stečevine nastupa tek nakon razvoda.. Zanima me tko i po kojoj osnovi određuje što ulazi u bračnu stečevinu - znači li to da će svaka od strana predložiti podjelu stvari i ujedno te iste stvari imenovati ili se to radi na neki drugi način? Sa suprugom ne živim već skoro 3 godine, željela bih se razvesti od njega. Prošle sam godine kupila dionice za koje muž ni NE ZNA (naravno, kupila sam ih za svoje novce) pa me zanima mogu li one ući u podjelu stečevine? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
juicy odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. Da, dionice ulaze u bračnu stečevinu osim ako ste ih kupili darovanim ili naslijeđenim novcem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Plava odgovoreno: 1. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. Tko će znati da ja posjedujem te dionice? Moram prijaviti sve što posjedujem ili...? Može li se druga strana odreći "svoje" strane stečevine u korist mene? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.