dezire objavljeno: 1. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 1. veljača 2008. kolege dali mi netko može izračunati mirovinu dobio rješenja sada sam čekam...umirovljen sa nekaj više od 16 godina staža u Mup-u čin viši pol.inspektor prevedeno u vojni čin satnik..rvi imam, 50 % sudjelovanja u ratu 50 % miru.i profesionalna je nesposobnost.hvala vam unapred svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. i još ? dragovoljac ?.koje godine ostvario rvi ? kad navršavaš 55 godina.,koliko rvi ,onda tek može izračun Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. Kakve veze ima koje je godine ostvario HRVI, kad navršava 55 godina života i koliko HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zozef odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. 4400 kn ako si dragovoljac,približno Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. odgovor za -razvodnik- vidi lega pitaš kakve veze ima ,pa zamisli kakve ti gluposti pitaš... mene osobno sigurno to nezanima no u tablici koju posjedujem za izračun mirovine upravo to se traži...sad lega kad sam ti pojasnio neke stvari prije nego li se ti predstaviš pametniji od onoga koji je tu tablicu za izračun napravio,upoznaj se sa sadržajem iste pa tek onda postavi neki upit naravno normalan ,a ne ovako glup. --------- obzirom da ti očito imaš neku drugu tablicu za izračun izvoli legi izračunati po svojoj... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. jedina sigurna stavka u tablici jest vojni dio izracuna,civilni dio,to samo oni znaju,jaaaaaaako je bitan PBV,a to ces znati tek kad dobijes rjesenje,mozda malo vise nego je kolega izracunao,ali vecinom se dobije manje od izracuna.jesam li u pravu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Razvodnik odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. deltacro je napisao: odgovor za -razvodnik- vidi lega pitaš kakve veze ima ,pa zamisli kakve ti gluposti pitaš... mene osobno sigurno to nezanima no u tablici koju posjedujem za izračun mirovine upravo to se traži...sad lega kad sam ti pojasnio neke stvari prije nego li se ti predstaviš pametniji od onoga koji je tu tablicu za izračun napravio,upoznaj se sa sadržajem iste pa tek onda postavi neki upit naravno normalan ,a ne ovako glup. --------- obzirom da ti očito imaš neku drugu tablicu za izračun izvoli legi izračunati po svojoj... Oćeš reći da u tablicu moraš upisati od koje godine netko ima status HRVI. Pa neznam ko postavlja glupa pitanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 1. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 1. veljača 2008. --naravno da moraš upisati ako tamo piše da upišeš------ neznam jesi li ti popio tableticu no očito nisi . ------------------------------------------------------------- Tablica za izračun vojne mirovine by Baggio - datum nastanka invalidnosti -datum navršenih 55 godina života među ostalim upitima imaš i ovo što sam ja napisao,pa kad budeš to vidio onda se obrati ,ovako lega nemoj lupetati,,,,, vidiš ja uredno popio tabletice i tako smireno tebi odgovaram na tvoje gluposti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
OKAN odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. Eto da i ja dolijem malo ulja na vatru. Iako se rubrika u toj tablici zove "Datum nastanka invalidnosti", taj datum se neupisuje nego se upisuje "Datum kada Vam je na vještačenju utvrđena invalidnsot". Bez ljutnje, prije uporabe promućkati. Iskren pozdrav svima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. da lega nije to tamo decidirano rečeno o kojoj se invalidnosti radi .no ipak invalidnost je invalidnost i tamo traži da se upiše taj datum nastanka invalidnosti. obzirom da je lega zatražio izračun i naveo među ostalima rvi logično je da je ta godina i godina potrebita za upis.nema velike razlike da upišeš datum nastanka invalidnosti kod vještaka hzzo ili od strane DLP..ok ...ova tema je svršen čin što se mene smatra...imam tablicu za izračun i samo sam rekao ono što je točno pa tko nevjeruje nek pogleda. i bez ljutnje,prije nego li se tvoja tvrdnja smatra ispravnom kako ti smatraš ,tvoje ulje nema potrebe da trošiš na vatru,radije podmaži nešto drugo.heheheh pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
PrEsVeTli odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. Eto baš gledam tablicu i piše decidirano datum kad je određena invalidnost na vještačenju HZMO-a. Ali u starijoj verziji tablice to ne piše pa gospodo moja draga mislim da je do kratkog spoja došlo zbog verzija tablice. Stoga se ne treba ljutiti i naći prozivanim. BTW ionako nas dovoljno svade da se ne moramo i sami među sobom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 2. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 2. veljača 2008. ma sve je to dobro nema frke..pozdrav svima i budite živi i zdravi... mirovina će biti i tako kako nam poašalju drugi izračun i riješenje. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dezire odgovoreno: 3. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2008. pa jee netko od vas ima tablicu tu ta izračun kolika je mirovina i sve te parametre da ubacum i to bi bilo to..valjda nije komplicirano nadam se ..ak ko može neka mi pošalje na mail ili ovak.dečki fala vam i nemoj te se svaditi. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 3. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2008. lega,poslao sam ti tablicu pa računaj do druge mirovine,,,heheheheheheh pozdrav !!!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.