tea** objavljeno: 5. veljača 2008. objavljeno: 5. veljača 2008. Jel mi može netko reći kako da dođem do tih audio zapisa? Probala sam na ove linkove što su tu, ali mi nešto neće! HVALA! Citiraj
piroman odgovoreno: 5. veljača 2008. odgovoreno: 5. veljača 2008. Evo linkova pa probajte. Download: OSNOVE_EU.rar Download: JLS_i_P®S.rar Download: SLUZBENICKI_ODNOSI.rar Download: SUSTAV_DRZAVNE_UPRAVE.rar Download: UREDSKO_POSLOVANJE.rar Download: USTAV.rar Download: ZUP_i_ZUS.rar Citiraj
hypoa odgovoreno: 26. lipanj 2008. odgovoreno: 26. lipanj 2008. Bok piroman, možeš mi reći kada su snimljeni ovi audio zapisi, da vidim moram li obratiti pažnju na izmjene zakona i kojih. Unaprijed hvala. Citiraj
piroman odgovoreno: 26. lipanj 2008. odgovoreno: 26. lipanj 2008. Snimljeni su 2006. Lokalni i službenički su se mijenjali. Ali nije loše preslušati. Ja sam imao skriptu ispred sebe i polako slušao snimke tako da sam upoređivao, dopunjavao itd. Nije loše vidjet ćeš. Citiraj
davors111 odgovoreno: 13. rujan 2008. odgovoreno: 13. rujan 2008. Zapisi ne rade u Windows media playeru već rade samo u WINDOWS RECORDER-u za snimanje glasova i WINAMP... eto! Citiraj
piroman odgovoreno: 15. rujan 2008. odgovoreno: 15. rujan 2008. Ja sam stavio linkove. Ja sam to sve slušao preko BS playera. Citiraj
anaps odgovoreno: 4. veljača 2009. odgovoreno: 4. veljača 2009. da li ima netko audio zapise sa seminara za dsi, ako da molim vas da mi pošaljete na mail kotaka@net.hr. thanks! Citiraj
limlim odgovoreno: 5. ožujak 2009. odgovoreno: 5. ožujak 2009. Može li netko poslati audio zapise za državni stručni ispit na e mail opcina.ivankovo@vu.t-com.hr. Unaprijed hvala. Citiraj
fritz75 odgovoreno: 29. ožujak 2009. odgovoreno: 29. ožujak 2009. Ja bih također molio audio zapise sa seminara ako netko ima, puno bi pomoglo. E-mail: sdrazen@yahoo.com Zahvaljujem unaprijed... Citiraj
recesija odgovoreno: 30. ožujak 2009. odgovoreno: 30. ožujak 2009. ČASTIM SVE samo mi pošaljite audio zapise na : jakelava@net.hr Unaprijed puno hvala! :tuzan: Citiraj
koly odgovoreno: 13. svibanj 2009. odgovoreno: 13. svibanj 2009. Pozdrav! Molila bih audio zapise ili neki postojeći link gdje bi se mogli skinuti, Zahvaljujem Citiraj
koly odgovoreno: 13. svibanj 2009. odgovoreno: 13. svibanj 2009. zaboravih ostaviti mail: tayra5@hotmail.com Pozdrav Citiraj
Milky12 odgovoreno: 19. svibanj 2009. odgovoreno: 19. svibanj 2009. Molila bih ako tko ima da pošalje na mail audio zapise!!! milica@omisalj.hr PUUUUNO PUUUUNO HVALA! Citiraj
postolar odgovoreno: 28. svibanj 2009. odgovoreno: 28. svibanj 2009. molio bi da i meni neko pošalje audio zapisi na mail postolar@net.hr unaprijed havala Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.