Jump to content

Kupnja nekretnine sredstvima dodijeljenog kredita


Retfala

Preporučene objave

Bog svima,

molim da mi se jave invalidi koji su uspjeli realizirati kredit za kupnju nekretnine. Kakva je procedura nakon godine dana, da li itko provjerava nekretninu koju ste kupili, dali je nekome neodgovarajuće procjenjena vrijednost nekretnine? Naime, dodijeljen mi je mali iznos s kojim mogu kupiti samo kuću u nekom selu, ili vikendicu.Zanima me da li ste imali problema ako na vlasničkom listu piše da je to kuća za odmor.

Hvala!

(Ja bih bio tamo prijavljen ). MOlim vaša iskustva

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Hvala na odgovorima.Zvao sam ministarstvo i odgovor na moj upit je bio sličan vašima. :-D;-) .Pozdrav svim braniteljima a posebno maloljetnim dragovoljcima iako neki na forumu nas žele staviti na provjeru u mup ili gdje god.Nisam mogao vjerovati kada sam pročitao na jednom postu da neki ljudi neznaju koliko nas je bilo i 91 i 92.Kod mene u vodu nas je bilo 4 sa mnom.106.br.Neželim dizati tenzije ali nemogu dopustiti da netko blati moj izbor da ne završim školu stavim glavu u torbu i odem na bojište.Bog

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija