Jump to content

PITANJE za one koji su položili/slušali ispit!


screamedatthesky

Preporučene objave

Ljudi, stvarno me zanima da li je istina ako je uopće da se pita po pitanjima, imam oprečne informacije pa me baš evo, statistike radi, zanima kako je bilo s vama? Recimo, ljudi koji su pali mi obično kažu da ih nisu pitali pitanja, ili da je bilo dosta odstupanja, a oni koji su prošli kažu da sve baš sve po pitanjima ?!

 

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja sam prošao, i pitali su me većinom po pitanjima, ali ne baš točno sve ( izuzev Komadine koji je baš sve pitao po svojim pitanjima )

 

Pitanja su važna jer upućuju na područja koja pojedini ispitivači vole pitati pa ih je dobro proučiti, jer čak i ako ne postave pitanje koje je baš zabilježeno veća je šansa da če pitati iz područja koje vole...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Potpisujem prethodni post.

 

Imas ispitivaca koji pitaju dva dana za redom i ako si slusao i zapisivao pitanja prvoga dana... drugi dan mos komotno promatrati kako su majstori zgletali zid ili jel bi trebalo u dvorani prelakirat parkete.

 

Moji ispitivaci nisu imali niti jedno, ajmo reci, ekscesno pitanje, dakle niti jedno koje nisam imala na popisu njihovih pitanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam slusala dva puta.

Od toga je jedan ispitivač bio isti oba puta, i doslovno sam samo stavila plusice kraj gotovo svih pitanja.

No, treba imati na umu da puno puta sljedece pitanje ovisi o tome sto je kandidat odgovorio na prethodno pitanje, oko cega se spetljao i sl.

Jedan decko je fakat isao u sirinu na svakom pitanju (iako se to nije trazilo, a nije niti znao bas odlicno), i onda su se ispitivaci kacili na njegove odgovore.

Tako da, ta tvoja statistika mozda zapravo i je tocna - oni koji su se spetljali, dobili su daljnja "nestandardna" pitanja i na kraju pali, a oni koji su znali i tocno odgovorili od prve su dobili daljnje "standardno pitanje":

 

Isto tako, kad sam poslije usporedila ostala pitanja s onima koja su ranije objavljena na legalisu, ne vidim bas previse odstupanja...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mene su uglavnom pitali po pitanjima.

Ali nije mi palo na pamet učiti po pitanjima, već sam učila po skriptama i zakonima, a pitanja prošla kad sam saznala komisiju, čisto da vidim da li treba nešto dodatno proći ili bolje naučiti.

Često pitanja pomažu da se čovjek fokusira na nešto što bi inače tek ovlaš prošao, ili da se nešto sagleda u drugačijem svijetlu, da se ovako pjesnički izrazim.

 

Ne bih baš preporučila nekome da uči samo po pitanjima, ali da su korisna - jesu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja bi prošao određeno područje površno a nakon toga bi kod ponavljanja istog koristio pitanja.Mislim da je korisno ići po pitanjima skoro pa od samog početka jer se tako izbjegne eventualno iznenađenje "čudnim" pitanjima na koja inače ne bi obračali pozornost a koja se mogu pokazati kao problem za upamtiti ako se pitanja ostave za kraj odnosno kad se sazna za komisiju.Konkretno, mene nisu pitali niti jedno mimo pitanja sa legalisa. S druge strane, negativni komentari o ispitivačima su teška koma i hrpa gluposti. Preporučam da se ignoriraju jer su vjerojatno produkt jako uplašenih ili jako nespremnih individua.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ja sam slušao dva puta i nakon toga sam položio.

 

Kako sam imao malo vremena za učenje zadnjih mjesec dana sam učio SAMO po pitanjima, što mi je smanjilo oko 70% materije i SVI su me pitali isključivo ono što se nalazilo u pitanjima.

 

Istina, prvi dan na pismenom sam saznao da mi se promijenio jedan ispitivač (umjesto Markovića - Komadina ili nešto tako), pa sam imao samo dva dana da preletim nova pitanja, ali bilo je uspješno - položio sam!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija