kira objavljeno: 14. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 14. veljača 2008. Poštovani ! Molim pomoč, savjet,komentar i sl. Umirovljen sam 1996. godine, u 2007. g utvrdio sam kako mi je mirovina od tog dana krivo obračunavata, a sve temeljem krive mirovinske osnovice koja mi je data od strane MORH-a. Kakvi su mi izgledi da mi se isplati razlika od gore naznačene godine. Hvala unaprijed Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mimin odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Ako si dobija prevođenje mirovine u tvoju korist sve će isplatiti do zadnje lipice Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kira odgovoreno: 19. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Ovdje je riječ o isplati razlike mirovine od 1996. g pa sve do 01.01.05. g.Dali je riječ o zastari i kako to pravo ostvariti, možda tužbom. Ako je se pak traži obnova postupka onda ide mjesec unatrag po zakonu o mirovinskom osiguranju. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mimin odgovoreno: 19. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 19. veljača 2008. Kažeš da si ti utvrdio pogrešku,ma ko nas pita da bi se nešto ispravilo u našoj lijepoj mora se sudom tražiti.Možeš pokrenuti postupak izpočetka odakle si krenija Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kira odgovoreno: 29. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 29. veljača 2008. Poštovani ! Molim da li je netko imao "predmet-slučaj ili pak osobno" isplatu razlike plaće 95-96 DVO , zatim isplatu razlike mirovine od 1996, pa nadalje. Isprika na ponavljanju Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
kira odgovoreno: 7. ožujak 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 7. ožujak 2008. Pozdrav Dali netko zna kako se računa zastara u sudskom postupku odnosno tužbi, negdje sam pročitao od se računa od dana saznanja za nekakkvo pravo i sl. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.