Jump to content

Skraćeni program - uvjeti


Mr.Z

Preporučene objave

Uskoro planiram prijaviti pravosudni ali bi mogao imati kod prijave, odnosno formalnog dokazivanja uvjeta za polaganje. Radim u jednom ministarstvu te a uz to sam obavio praksu od godinu dana na sudu i u međuvremenu položio državni. Sad tek vidim da mi u suglasnosti ministarstva za volontiranje na sudu stoji da mi se odobrava volontiranje na sudu ali da ću to volontiranje obavljati uz redovan rad u ministarstvu....tu sad nastaje problem jer ja bi formalno morao obavljati svakodnevnu i cjelodnevnu praksu na sudu, te naravno za to vrijeme ne raditi u ministarstvu...bojim se da mi takva potvrda neće proći kod prijave pravosudnog. Dal je netko imao slična iskustva, koja su moguća rješenja.

 

Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

kolega,

i sama imam skraćeni program jer sam položila državni. Uvjete za pravosudni stekla sam kao odvjetnički vježbenik, a vježbu odradila prije državne službe. Mislim da Vaš problem ne postoji, ali ipak provjerite u Ministarstvu; možete nazvati gđu. LETO na tel.3710-702 (srijedom ili čet od 9-13h)pa provjeriti. Po meni, to je Ok jer ste u ministarstvu u radnom odnosu, a odobreno Vam je volontiranje na sudu, pa nemožete niti dobiti drugačiju potvrdu. Ne brinite, čuvajte energiju za učenje.

 

Sretno

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da, i ja se nadam da ga neće biti. Stvar je da u suglasnosti piše da ću nastaviti redovan rad u min i volontirati na sudu....Nakon takve suglasnosti dobio sam rješenje od suda o obavljanju cjelodnevne i svakodnevne prakse a nakon odrađene prakse, rješenje da sam obavio praksu od godine dana i da sam ju obavljao svakodnevno i cjelodnevno...sad se ta rješenja ne slažu sa suglasnosti...mislim da bi zbog toga mogli nastati problemi....definitivno moram zvati min pravosuđa

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija