Jump to content

zatvor


zekapeka

Preporučene objave

Ovako zanima me mogu li ikako zamjenit kaznu zatvora radom za opce dobro, i koji su uvjeti? za to guglam pa nemogu nista naci.Imam 5 mjeseci radi trave posjedovanje i davanje prostora zanima me i ako ne postoji nesto konkretno izborit se za neki zatvor gdje se moze radit pozega lipovica itd posto se nesmije imat osobno racunalo tj laptop u sobi zapravo smije ali uz skolovanje faks ili nesto mislim bolje bi mi bilo skolovat se nego pretovarivat gnoj ili uglavnom najvaznije je da ti je tamo lose . postoji li kakav link ili broj telefona!?!?!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

da i danas mi je zadnji dan za odgodu napiso sam jednu molbu pa je odbijena sad imam kao pravo na drugu tak bar pise .ali neznam sta vise navesti nemam rak niti neke neodgodive poslove jedino sta jedini u kuci radim za maloljetnu sestru i imam bolesnu mamu i dug na banci i uvjetnu pa bi mi falila jos jedna kaznena sta da napisem sigurno ce me odbiti pa bolje da nejdem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ali ovo drugo trece i cetvrto? za premjestaj ako me odbiju nemem vise pravo pisae drugu molbu i onda zasto ne dopustaju racunala ili konzole u nekim zatvorima a u nekim zatvorima da i kaj je bolje igrat neku igru tipa teeken pa se potuc i malo davit kablovima od konzole ili citat partizansku prpagandu tipa soko ga nije volio ili bezimeni i tak uglavnom samo smece donirano iz knjiznica pa nekom donirat sikiru ili veslo u glavu odmah za prve "setnje pod velikim nebom" .ono mislim kakva je to resocijalizacija !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

Nema šanse da te upute na izvršavanje u Lipovicu ili Požegu, budući su to kaznionice, dakle u njima se izvršava kazna zatvora iznad 6 mjeseci.

No ukoliko si u ZG ili okolici, velika je šansa da te upute u Zatvor u Zagrebu, iz kojeg ćeš vrlo vjerojatno ako ćeš se ponašati sukladno Zakonu, pravilnicima i Kućnom redu premjestiti u Vukomerec (poluotvoreni dio)

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija