BlackCat objavljeno: 21. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 21. veljača 2008. Pozdrav svima, danas smo bili u Hitro.hr i žena tamo je provjerila dali je ime koje smo si zamislili za d. slobodno. I bilo je. Kasnije, kad je provjeravala sa sucem dali možemo registrirati d. pod tim nazivom, on je jednostavno rekao da ne može jer se njemu ne sviđa to ime. Da napomenem, obje riječi u nazivu su hrvatske, nema nikakvim zavrzlama oko toga, nego se njemu jednostavno to ime nije sviđalo. Ima li on to pravo napraviti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 22. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 22. veljača 2008. pa obično suci preko telfona ne daju takve informacije da li im se nešto sviđa ili ne sviđa konačno javni bilježnik bi vas prilikom davanja izjave o osnivanju ili oslemnizacije društvenog ugovora mora upozoriti da ime nije u skladu s propisom - nema tu sviđa ili ne sviđa glupost Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
BlackCat odgovoreno: 23. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2008. Ja svojim ušima čula kad je rekao da mu se ne sviđa. Ime je sasvim u skladu sa zakonom, evo na primjer nešto kao "dobar posao d.." (nije tako, ali ne želim pisati konkretno ime jer pišemo žalbu na odluku, jer nam je to ime jako bitno) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
MASTER odgovoreno: 23. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 23. veljača 2008. dobro onda prepiši obrazloženje iz žalbe ili skeniraj nije toliko bitno ime koliko njegovo obraloženje Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
cake odgovoreno: 4. travanj 2008. Dijeli odgovoreno: 4. travanj 2008. vjerovali ili ne,i ja kad sam bila u hitru,gospodja koja tamo radi je u svezi imena moje firme zvala nekog suca,al se taj nije javljao trenutno dok smo ga mi zvali.sutadan joj se valjda javio i ona je mene nazvala i rekla da je ime ok i da mogu ici dalje kod javne biljeznice...tako da uopce me ne cudi da je sudac npr.nekom i rekao da ime ne moze proci,a mi onda to tumacimo kao da se sucu ne svidja...ne kuzim kriterij po kojem sudac to odlucuje?meni se to cini subjektivno.mada evo ja nisam imala problema sa imenom moje firme,al cesto cujem da sudac "kao"nije odobrio ime? ako ime vec ne postoji u sudskom registru na lokaciji vec kojoj jesmo,ne vidim u cemu je problem,pa sve da netko nazove firmu ####.d. ipak sam sebi steti,a ne nekom drugom?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.