sokre objavljeno: 24. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 24. veljača 2008. Pozdrav svima, molim nekoga ako otprilike može reći kolika bi mi trebala biti mirovina, imam čin časničkog namjesnika sa 20% invalidnosti eto ako neko može pomoći puno hvala... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2008. Dali ste bili na procjeni radne sposobnosti? Ovako napamet se ne može izračunati, a i na osnovi čega ste dobili 20% HRVI (ranjavanje ili neka druga bolest). Imate li status dragovoljca, ratni put, koliko ste dugo sudjelovali u DR-u? Ovisi i o tome hoće li Vam vještak i povjerenstvo dati opću ili profesionalnu nesposobnost i dali ćete uopće ostvariti pravo na invalidsku braniteljsku mirovinu. Ako imate status HRVI ne mora značiti i da ste radno nesposobni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sokre odgovoreno: 24. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2008. Jesam bio sam na procjeni radne sposobnosti, dobio sam opću nesposobnost. Imam status dragovoljca, u DR sam sudjelovao 5,5 godina, PTSP Ako treba još neki podatak samo recite... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 24. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2008. Kakav je omjer rat-mir? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sokre odgovoreno: 24. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2008. 50:50 Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
sokre odgovoreno: 24. veljača 2008. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2008. imam 17g radnog staža u MUP-u ako to nešto pomaže Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 24. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2008. oko 4.800,00 KN nešto malo oduzmu porez znači dobit češ oko 4.600,00 KN mirovinu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
debex odgovoreno: 2. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2008. Star sam 33 godine , DVO, natporučnik, 30% HRVI, 16 godina efektive i 20 godina ukupnog staža s benificijom. Interesira me koliko bi iznosila Invalidska mirovina, a koliko profesionalana i da li se nakon profesionalne mirovine moze preći u invalidsku? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 2. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2008. Natporučniče, ne može se izračunati jer niste bili na procjeni radne sposobnosti pa ne znamo koliko bi Vam priznali bolest u omjeru rat-mir kao niti dali ispunjavate uvjete za invalidsku mirovinu. Malo ste i pobrkali neke stvari. Invalidska mirovina je invalidska mirovina. Da bi otišli u invalidsku mirovinu morate dobiti ili opću ili profesionalnu nesposobnost koju određuju vještaci i povjerenstvo u HZMO. Puno ovisi i o tome po osnovi koje bolesti-ranjavanja imate status HRVI, PTSP ili tjelesno oštećenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
debex odgovoreno: 2. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2008. Zahvaljujem na odgovoru. Invalidnost je posljedica ranjavanja, nisam bio na procjeni preostale radne sposobnosti. Još uvijek se nadam da će se ulaskom u NATO nešto dogoditi po pitanju nas dragovoljaca koji semo i dalje u sustavu, da li će to biti umirovljenje ili otpremnina i mogućnost rada uz trajnu naknadu, mislim da ostaje samo nada. Još jednom zahvaljujem na trudu i pruženoj informaciji. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
deltacro odgovoreno: 2. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 2. ožujak 2008. jesi ti zadovoljan sa izračunom? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.