MEDENI objavljeno: 26. veljača 2008. Dijeli objavljeno: 26. veljača 2008. Sigurno je već više puta pisano o ovoj temi ali ipak za nas novake na forumu dali netko može pojasniti kakav je postupak ?Privremeni status hrvi mi istjeće u osmom mjesecu dali ču dobiti poziv da obnovim postupak ili sam moram pokupiti dokumentaciju i zatražiti da me ponovno pošalju na plp ?Kada to riješiti a da ne nastane velika vremenska praznina bez statusa hrvi hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. mjesec dana prije roka odnesi sam papire i problem rjesen,vise se neceka tako dugo,barem u osijeku Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. Trebao bi dobiti poziv nekoliko tjedana ranije od isteka roka i preslikati svu novu medicinsku dokumentaciju od datuma kada si predao istu prvi puta, a odneseš je tamo gdje si i prvi puta predao (ministarstvo branitelja). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
planina odgovoreno: 26. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 26. veljača 2008. eto za informaciju danas zvao mobms kada mogu očekivati drugostepeno hrvi,kaže mi jučer uzet u postupak,sa tim da isto čekam od 6 mjeseca prošle godine..sada neznam kada če riješenje stiči doma ali nadam se ubrzo.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
flak odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. MEDENI je napisao: Sigurno je već više puta pisano o ovoj temi ali ipak za nas novake na forumu dali netko može pojasniti kakav je postupak ?Privremeni status hrvi mi istjeće u osmom mjesecu dali ču dobiti poziv da obnovim postupak ili sam moram pokupiti dokumentaciju i zatražiti da me ponovno pošalju na plp ?Kada to riješiti a da ne nastane velika vremenska praznina bez statusa hrvi hvala. ne budi lijen i što hitnije predavaj papire u mobs.pusti njihove pozive jer tko zna kad i dali će te se sjetiti.i obavezno referenticu koja zaprima predmet zamoli za hitnost.da ti se nebi desilo kao i većini da ti dlp još produži za par mjeseci privremenu invalidnost.o njihovim forama postupak do dobijanja trajnog rješenja traje ne 3 nego 4-5 godina.normalon pravdaju se gužvom. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 27. veljača 2008. Dijeli odgovoreno: 27. veljača 2008. Vidim da se u dosta mjesta radi drugačije, pa tako i kod mene. Dva mjeseca prije isteka važećeg II stupanjskog rješenja, predajem ovjerenu novu liječničku dokumentaciju. Regionalni centar mi je Zagreb, htio ili ne, jedno vrijeme ostajem bez statusa HRVI-a, jer do izlaska na PLP čekati ću do jeseni, pa još k tome DLP, tako da ću status obnoviti (?) početkom iduće godine. I to je tako, zakonski rokovi jedno, praksa drugo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Malo da se odmaknem od onog hebenog Registra, nisam dugo bio na komisiji, ne svojom krivnjom, odugovlačili ga tako dugo, da sada više ne znam, da li za PLP liječničku dokumentaciju ovjerava izabrani liječnik ili u Državnoj upravi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Delta70 odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. drzavna uprava Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 10. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 10. ožujak 2008. Imaš kavu.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
esad odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. al nemoj zaboraviti ponijeti orginale... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dsemovca odgovoreno: 11. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 11. ožujak 2008. Sve pet. Samo malo da podsjetim gradivo i odmaknem od onih Udjela, jer nije to jedini problem u životu obićnog hrvatskog branitelja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.