Jump to content

pozivi


Lily0407

Preporučene objave

I ja sam malo prije, 27.,28. i 31. 03. Ne znam da li je dobro što mi je vikend između ili ne?! S jedne strane mogu se odmoriti da razbistrim glavu, a s druge, svaki trenutak je važan.

Nadam se da će što prije objaviti komisiju i da se neće mijenjati. A i dijete mi ima 2. ročkas 28. pa se nadam naklonosti zvijezda!

Sretno i tebi!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uspjeti ćemo,

 

nije slučajno da da imaš usmeni nakon vikenda to ti je zato da možeš s djetetom proslaviti rođendan a onda položiti pravosudni.

Kako i sama imam dječaka od 3 godine jasno mi je koliko se odričeš i koliko ti je teže prolaziti sve ovo, ali zato češ i položiti i biti još sretnija i ponosnija na sebe samu i svoje dijete koje je zajedno s tobom sve izdržalo.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Curke,

ja sam imala vikend izmedju pismenog i usmenog i mogu rec da je to super! Nakon kaznene presude sam toliko bila ubijena da sam dosla k sebi tek u devet navecer, i onda jos sutradan gradjansko koje je bilo lakse i brze je sve nekako proslo. I onda cijeli petak popodne,vikend i ponedjeljak ujutro za malo listanja, prelistavanja, ponavljanja po pitanjima. Ma milina..jedino sto se onda ispit oduzi na 5 dana, ali bolje je nego tri dana napora zaredom !

 

pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija