orion objavljeno: 12. ožujak 2008. Dijeli objavljeno: 12. ožujak 2008. molio bih vas da mi objasnite kako izgleda drugo ročište kada je u pitanju sporazumna rastava. Prvo ročište smo obavili, dobili mišljenje centra. Djeca povjerena meni, sud odredio alimentaciju, bivsa najavila da ce na tom drugom rocistu traziti smanjenje alimentacije (2 djece). Istovremeno uopce ju ne placa. Rociste je sutra molio bih vas da mi pojasnite kako izgleda to rociste kaj se pita tko je prisutan -hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
lara32 odgovoreno: 12. ožujak 2008. Dijeli odgovoreno: 12. ožujak 2008. Iz osobnog iskustva mogu vam reci da je prisutan onaj tko i na prvom rocistu (zapisnicar i sutkinja). U principu vam se potvrduje sve ono sta je receno u centaru u svom strucnom misljenju, ako se slazete sa svim odredbama centra, sud odreduje visinu alimentacije i daje zapisnik o alimentaciji i vidanju Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.